Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ!!!

cannibals-630x400
Το Ισλαμικό Κράτος επιτρέπει στα μέλη του να σκοτώσουν και να φάνε (κανιβαλισμός) έναν άπιστο ή έναν αποστάτη, εάν αυτό τους ωφελήσει.


Τον Μάιο του 2015 Αμερικανοί κομάντος έκαναν επιδρομή στο σπίτι που διέμενε το μέλος της ηγεσίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Σαγιάφ.



Ο Αμπού Σαγιάφ σκοτώθηκε, στη μάχη που ακολούθησε, αλλά οι Αμερικανοί πήραν αιχμάλωτη τη γυναίκα του όπως και μάζεψαν όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αρχεία και έγγραφα που βρήκαν.


Από τα αρχεία του Αμπού Σαγιάφ, που είχε την ευθύνη των οικονομικών της οργάνωσης, έμαθε η Δύση πολλά για τις δουλειές του Ισλαμικού Κράτους με την Τουρκία, όπως το λαθρεμπόριο πετρελαίου κ.α., άσχετο που άφησαν τον Πούτιν να «καθαρίσει» γιατί η Τουρκία παραμένει «σύμμαχος» (ποιος ξέρει για πόσο ακόμα).


Μεταξύ των αρχείων του Αμπού Σαγιάφ υπήρχαν και οι φετφά, θρησκευτικές γνωμοδοτήσεις, της οργάνωσης για το τι επιτρέπεται στους τζιχαντιστές και τι όχι.


Εκεί αναφέρεται ότι οι τζιχαντιστές μπορούν να πάρουν τα όργανα από το σώμα ενός αποστάτη και να τα μεταμοσχεύσουν σε έναν τζιχαντιστή που τα έχει ανάγκη για να σωθεί η ζωή του.


Φυσικά ο «αποστάτης» μπορεί να είναι υγιέστατος, ένας άνθρωπος που τον άρπαξαν από τον δρόμο, τον άνοιξαν και του πήραν ό,τι τους έλειπε ως… ανταλλακτικό.
Τόσο απλά.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται:

«Μια ομάδα μουσουλμάνων λογίων επέτρεψε, εάν είναι αναγκαίο, να σκοτώσετε έναν αποστάτη για να φάτε τη σάρκα του, που εντάσσεται στο να επωφεληθείτε από το σώμα του».


Συνοψίζοντας, το Ισλαμικό Κράτος όταν λέει ότι επιτρέπεται οι τζιχαντιστές να επωφελούνται από τα σώματα των αποστατών, εννοεί ότι αφενός μεν μπορούν να τους παίρνουν τα όργανα για μεταμοσχεύσεις και αφετέρου να τους τρώνε κιόλας, εάν πεινάνε και δεν έχουν τίποτα άλλο να γευματίσουν.


5.000 από αυτούς τους τζιχαντιστές εισήλθαν σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές Αρχές στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: