Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

KΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ…ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ ΕΡΩΤΥΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

voutsas1.jpg600x400
 ΣΤΑ 85 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού ενώθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας με τα δεσμά του γάμου.
voutsas2
Ο Κώστας Βουτσάς έφτασε στο δημαρχείο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η Αλίκη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φορούσε ένα λιτό λευκό φόρεμα.
Στο πλευρό τους η κουμπάρα Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας, η Κάτια Νικολαϊδου και πολλοί άλλοι φίλοι του ζεύγους.
voutsas3
Ο Κώστας Βουτσάς είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου. Γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από προσφυγική οικογένεια από τους Επιβάτες Ανατολικής Θράκης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου απ’ όπου αποφοίτησε το 1953.
Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ (1943-), από την οποία απέκτησε μια κόρη. Έχει δύο άλλες κόρες από τον δεύτερό του γάμο. Η μία, η Θεοδώρα Βουτσά, ακολούθησε τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από άλλο γάμο της τρίτης γυναίκας του), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι και αυτός ηθοποιός.

voutsas4

Δίχως άλλο, όπως θα έλεγε κι ο ίδιος εαν έκανε τη ζωή του ταινία, βάζει υποψηφιότητα να νικήσει την ηλικία και το σθένος για ζωή του κώστα Μητσοτάκη.
Ο αγώνας του μας οδηγεί και μας εμπνέει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: