Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βλέποντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών με πρώτη ματιά, αντιλαμβάνεται κανείς τα πενιχρά ποσοστά των λίγων πραγματικά πατριωτικών κομμάτων, που δυστυχώς θέλησαν τα το παίξουν μοναδικοί σωτήρες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.


Το πρόβλημα είναι από τώρα και στο εξής τι δέον γενέσθαι, γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι το λιτότερο τραγικοί για την ίδια την ύπαρξη αυτής της χώρας.

Το χειρότερο σε αυτό το πλαίσιο είναι η εμφάνιση διάφορων τυχοδιωκτών πατριδοκάπηλων, που προσπάθησαν με κάθε μέσο να εκμεταλλευτούν τον αγνό πατριωτισμό όσων καίγονται για την πατρίδα τους με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό συμφέρον.

Η αρχομανία και η προεδρομανία, ήταν το σοβαρότερο εμπόδιο για την συγκρότηση του πατριωτικού μετώπου, με συνέπεια να ξεφυτρώνουν καθημερινά και νέα κόμματα- κομματίδια, που το μόνο που επετύγχαναν είναι να κατακερματίσουν τον πατριωτικό χώρο.
 
Παράλληλα και η τραγική απουσία της εκκλησίας που σε άλλες εποχές σήκωνε το λάβαρο της αντίστασης στην εξαφάνιση του γένους, συνέβαλλε επίσης στην «καναπεδοποίηση» του ποιμνίου, που προτίμησε την εγκληματική αδιαφορία σε ότι γίνεται σε βάρος του.

Το πρώτο προαπαιτούμενο είναι να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι τα αγνά πατριωτικά κόμματα, (εδώ μπορώ να αναφέρω ονομαστικά, αλλά δεν θα το κάνω προς το παρών για ευνόητους λόγους), από τους πατριδοκάπηλους και στη συνέχεια να υπάρξει μια καθαρή συνδιαλλαγή μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες που έβλαψαν με τον χειρότερο τρόπο την ελληνική ιστορία.

Καμία φορά τα ηχηρά χαστούκια είναι απαραίτητα για να συνειδητοποιήσει κανείς το καθήκον του, όσο βαρύ και αν είναι αυτό.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και το «θηρίο» όσο και φαίνεται πανίσχυρο, στην πραγματικότητα φοβάται τον ίδιο τον εαυτό του.

Αυτό το καταλαβαίνουμε ;;;


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: