Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ! Εχουμε ανατρεπτικές εξελίξεις στον Πατριωτικό χώρο...!!

Έρχεται από μέρα σε μέρα ΒΟΜΒΑ ανασυγκρότησης και ΕΝΩΣΗΣ...!!!


Σε προχωρημένο στάδιο βρίκονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε φορείς και παράγοντες του ευρύτερου Πατριωτικού χώρου, και οι εξελίξεις που δρομολογούνται και θα είναι ανακοινώσιμες τις επόμενες μέρες θα αποτελέσουν ΚΑΤΑΛΥΤΗ ακόμη και για την ολική αναδιαμόρφωση του εκλογικού χάρτη στις 7 Ιουλίου...

Κι ας ελπίζουν μάταια κάποιοι ότι δεν φτάνει ο χρόνος!



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι επαφές και οι συναντήσεις διαδέχονται η μιά την άλλη ακόμη και σε επίπεδο κορυφής, ενώ λεπτομέρειες είναι αυτές που απομένουν για να διευθετηθούν, ώστε εντός 2 - 3 ημερών να εκδοθεί η κοινή ανακοίνωση που θα επιτρέψει σε ΟΛΟΥΣ όσοι φώναζαν με σθένος και πάθος περί ΕΝΩΣΕΩΣ του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ να πανηγυρίσουν και να ανασκουμπωθούν.


Μιλάμε προφανώς για ένα σχήμα από το οποίο θα απουσιάζουν μόνο ΟΙ ΑΣΟΒΑΡΟΙ και οι τυχοδιώκτες αλλά και όσοι εξέθεσαν και απομόνωσαν με τις πρακτικές τους, τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές... και οι οποίοι έτσι κι αλλιώς βρίσκονται σε καθοδική πορεία, αδύναμοι να ακολουθήσουν το πανευρωπαϊκο μέτωπο ανατροπής, εξυπηρετώντας στην ουσία το σύστημα με την ισχνή πλέον παρουσία τους και δυναμική τους. 



Τα ονόματα και τα σχήματα που είναι έτοιμα να δώσουν τα χέρια είναι τέτοιου εύρους και μεγέθους που δικαιολογημένα ανησυχούν και ο Βελόπουλος και ο Μιχαλολιάκος.


Ο τελευταίος μάλιστα, οσφριζόμενος τις ζυμώσεις, επιχείρησε χθές και προχθές "αδιανόητα" ανοίγματα και τηλεφωνήματα -κατόπιν εορτής- βλέποντας αυτό που έρχεται, αλλά οι "πόρτες" που έφαγε ήταν ηχηρές και αστραπιαίες. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: