Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΒΑΡΟΝΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ : «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ…ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»

Ο κυριότερος λόγος που μπορεί να οδηγηθούμε σε ένα καινούργιο παγκόσμιο πόλεμο, είναι η οικονομική κρίση που εξαπλώνεται κυρίως στις ΗΠΑ με την παγκόσμια οικονομική «φούσκα», προκαλώντας τις φιλοπόλεμες κλίκες να πιέζουν αφόρητα τον πρόεδρο – ανδρείκελο να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.


Και πιο είναι αυτό το απονενοημένο διάβημα ; ποια είναι αυτή η κίνηση που θα ανάψει το φυτίλι για ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα που δεν θα έχει καμία ομοιότητα με τους άλλους δυο παγκοσμίους πολέμους ;

Η μαζική και γενική επίθεση στο Ιράν και στο βάθος η…Ρωσία.


Όλες εδώ και χρόνια οι προετοιμασίες έχουν περατωθεί και όλα είναι έτοιμα, ενώ οι βασικοί παίκτες του μακάβριου σεναρίου έχουν πλασαριστεί στις επίκαιρες τελικές τους θέσεις.

Το μεγάλα κέρδη των κυρίαρχων που υπολογίζουν στο «σωτήριο» έργο τους, τα υπολογίζουν και με το κέρδος της δραστικής μείωσης του «ενοχλητικού» παγκοσμίου πληθυσμού.

Αλλά ποια θα είναι η έκβαση κανείς δεν μπορεί να το υπολογίσει με ακρίβεια, γι αυτό και η μοιραία κίνηση καθυστερεί, καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί ο έλεγχος και να την πληρώσουν εξ ίσου θύτες και θύματα.

Και τέλος να μην ξεχνάμε πάντα αυτό που είχε πει ο Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης : «Έχουν αυτοί τα σχεδία τους αλλά έχει και ο Θεός τα δικά Του».


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: