Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου με ηλικιωμένη στη Λ. Βουλιαγμένης


Τελευταίο «θύμα» μια ηλικιωμένη γυναίκα που γνώρισε τι εστί οργή Πάγκαλου! Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το vimaonline.gr στη Λίμνη Βουλιαγμένης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.


Εκεί όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διαμαρτυρήθηκε γιατί ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο εισόδου.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον κ.Πάγκαλο να απειλεί με μήνυση την χειμερινή κολυμβήτρια ενώ εκείνη στη προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης!

Ένα ακόμα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Πάγκαλο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του από απλούς πολίτες.

Το συμβάν εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των επισκεπτών οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου.

Οι αστυνομικοί μάλιστα φοβούμενοι για τη σωματική ακεραιότητα της ηλικιωμένης κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ η ίδια αρνήθηκε να βγει από τη λίμνη φοβούμενη ότι θα συλληφθεί. Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν έπειτα από λίγη ώρα και οι δυο πλευρές αποχώρησαν…

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: