Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επεισοδιακή η παρέλαση και στην Ξάνθη

http://www.real.gr//Files/Articles/Photo/101706.jpg



Σε φυγή τράπηκαν οι «επίσημοι» στην παρέλαση της Ξάνθης, όταν πλήθος διαδηλωτών πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στον χώρο της παρέλασης μετά το πέρας αυτής.

Λίγο πριν είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και ομάδες της αστυνομίας, καθώς οι τελευταίοι δεν επέτρεψαν στο πλήθος να πραγματοποιήσει πορεία πριν την έναρξη της παρέλασης.


Το πλήθος εξαγριώθηκε και προσπάθησε να διακόψει την παρέλαση, ώστε να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.


Αργότερα, ενώ η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, μερίδα μαθητών (από τρία λύκεια της πόλης) ενσωματώθηκαν στο πλήθος των διαδηλωτών βγαίνοντας από την παρέλαση.

Μόλις ολοκληρώθηκε και η στρατιωτική παρέλαση οι διαδηλωτές μπήκαν στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιώντας πορεία, αναγκάζοντας τους επισήμους να τραπούν σε φυγή. 


Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης, με τους παρευρισκόμενους να ενσωματώνονται σύσσωμοι στον κορμό της πορείας, χειροκροτώντας τους διαδηλωτές.




Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Κομοτηνή, όπου δεν βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κος Άρης Γιαννακίδης αλλά εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος Αχμέτ Χατζηοσμάν!
ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: