Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


H τράπεζα T.C. Ζιραάτ άνοιξε το τέταρτο της υποκατάστημα στην Ρόδο. 

Τα εγκαίνια του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ στο εκθαμβωτικής αρχιτεκτονικής διώροφο νεοκλασικό στην Ρόδο αναμένεται να γίνουν στις 13 Οκτωβρίου


Την ώρα που κορυφώνονται στην Ελλάδα οι κουβέντες περί πτώχευσης λόγω της επικρατούσας οικονομικής κρίσης, και αντίθετα με την διστακτική στάση ντόπιων και ξένων επενδυτών, η τράπεζα Ζιραάτ επεκτείνει το δίκτυο της.

Η τράπεζα Ζιραάτ ήσυχα-ήσυχα μετά την Αθήνα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, την περασμένη Παρασκευή άρχισε τις δραστηριότητες της στην Ρόδο.

Τ0 υποκατάστημα της Ζιραάτ Ρόδου θα εξυπηρετεί τους πελάτες του στην γωνία των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αμερικής.

Το εκθαμβωτικό νεοκλασικό στο οποίο θα λειτουργεί το υποκατάστημα Ρόδου είναι στο κέντρο της Ρόδου και σε απόσταση 100 μέτρων από την νομαρχία και την δημαρχία.

Η τράπεζα Ζιραάτ είχε αρχίσει από πέρσι τις κινήσεις για να ανοίξει υποκατάστημα στην Ρόδο, ενώ εδώ και 3 μήνες επισκεύαζε το νεοκλασικό κτίριο.

Οι τοπικές εφημερίδες συνέδεσαν την έναρξη των δραστηριοτήτων της τράπεζας χωρίς οποιαδήποτε ανακοίνωση με τις εθνικιστικές αντιδράσεις που υπήρξαν στα υπόλοιπα υποκαταστήματα.

Τυ υποκατάστημα της Ρόδου θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους συναξιοδοτηθέντες από την Τουρκία που εγκαταστάθηκαν στο νησί καθώς και τους Τούρκους και Έλληνες πολίτες.

Στην τράπεζα θα διασφαλιστούνε πιστώσεις για τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που θα ενδιαφερθούνε.

Η τράπεζα Ζιραάτ μετά από μια μακρά και δύσκολη διαδικασία πήρε άδεια από το Ελληνικό κοινοβούλιο και τους σχετιζόμενους φορείς να ανοίξει 4 υποκαταστήματα, και άνοιξε σε συνέχεια σε Αθήνα, Κομοτηνή (2009) και Ξάνθη.

Έτσι η τράπεζα Ζιραάτ έφτασε το όριο των 4 υποκαταστημάτων στην βάση της εφαρμογής του νόμου. 

Από τώρα και πέρα για να ανοίξει υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Καβάλα πιθανότατα θα χρειαστεί νέα έγκρισξη από το κοινοβούλιο.

Πρακτορείο Cihan 9-10-2011

Σχόλιο : ¨αντίθετα με την διστακτική στάση ντόπιων και ξένων επενδυτών, η τράπεζα Ζιραάτ επεκτείνει το δίκτυο της.

Η τράπεζα Ζιραάτ ήσυχα-ήσυχα μετά την Αθήνα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, την περασμένη Παρασκευή άρχισε τις δραστηριότητες της στην Ρόδο.¨

Όποιος μπορεί να ¨διαβάσει¨ τις παραπάνω γραμμές αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται για επιχειρηματική κίνηση αλλά για πολιτική… Εξ ου και η επιλογή των υποκαταστημάτων.

Στην Αθήνα ήταν υποχρεωτικό.

Στα άλλα είναι η ουσία της ¨επένδυσης¨…. Αυτά βέβαια είπαμε, για όποιον καταλαβαίνει, οι άλλοι ας κάνουν κανό… 

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: