Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ δεν είναι μόνο νοσταλγία, είναι και .....

ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα από την ΕΡΤ-3!  30 Απρ 2012

Η πράσινη ΕΡΤ-3 συναγωνίζεται στην προπαγάνδα με τον "Αγγελιοφόρο".


Έβλεπα πριν από λίγο το απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων με τον κ. Αρβανιτίδη και διαπίστωσα ότι για τον μεν Βαγγέλη Βενιζέλο έδειξαν τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για τον δε Α. Σαμαρά, μία στεγνή δήλωση του, που έκανε το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη!

Η συνταγή είναι γνωστή: βάζουμε πλάνα συγκέντρωσης για τους δικούς μας ώστε να τους ενθουσιάσουμε και... στεγνά πλάνα για τους αντιπάλους για να μην προβάλουμε τη δυναμική τους και τις πετυχημένες συγκεντρώσεις τους!

Αυτά όμως είναι παιχνιδάκια της δεκαετίας του '80...
Απορώ πώς επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όπως ο Αρβανιτίδης ή ο Μπλιάτκας, που είναι γενικός διευθυντής και έγκυρος δημοσιογράφος να ξευτιλίζονται έτσι από κάποια πράσινα κομματόσκυλα.

http://taxalia.blogspot.com

Η ΕΡΤ εκπέμπει και πάλι!

Και παίζει σήριαλ με ζόμπι! Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2013


Και μέσα στο κλίμα διαμαρτυρίας και συγκίνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ξαφνικά από χθες το απόγευμα άρχισε να παίζει το ξεχασμένο σήριαλ “Τα Ζόμπι”.

Το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες ήταν αφιερωμένο στο Πασοκικό ζόμπι ονόματι Νίκος Μεγγρέλης.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, ο Νίκος Μεγγρέλης μεσουράνησε, ως δήθεν δημοσιογράφος, τα χρόνια του απατεώνα Σημίτη, καθώς ήταν ένας από τους εκατοντάδες σφουγγοκωλάριους και υμνητές των μεγάλων μορφών του εκσυγχρονισμού, όπως ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης κ.α.

Για την προσήλωση αυτή “τιμήθηκε” δεόντως από το επίσημο κράτος Πασοκιστάν, τόσο με θέση στα ψηφοδέλτια και ευρωψηφοδέλτια του κόμματος, όσο και με υψηλόμισθες θέσεις στην πολύπαθη ΕΡΤ.

Με λίγα λόγια παιδί του συστήματος από τα λίγα ο Νικολάκης. Μυρίζει Πασοκική σκατίλα από μακριά.

Και να σου που χθες ο Νικολάκης ενεφανίσθη προσκεκλημένος στην ΕΡΤ για να μιλήσει κι αυτός για την απέχθειά του στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Και δικαίως, αφού από την εποχή Σημίτη και μετά ο Νικολάκης ήταν πάντα σε κάποια παχυλώς αμοιβόμενη θέση. Η τελευταία εξ αυτών, Διευθυντής της ERT World όπου τοποθετήθηκε “αξιοκρατικά” το 2011.

Τη θέση κατείχε μέχρι και πριν από 6 μήνες. (Μια ιδέα περί της διαχείρισης των χρημάτων του Ελληνικού λαού από τον Νικολάκη, εν μέσω μνημονίου, μπορείτε να πάρετε εδώ)

Με λίγα λόγια, αν ο Νικολάκης εμφανίσει ποτέ το τί πόσα φράγκα έχει μασήσει από το Ελληνικό Δημόσιο τα τελευταία 15 χρόνια, ενδεχομένως φτάνουν για να σωθεί, όχι μόνο η ΕΡΤ, αλλά και το BBC μαζί.

Καλός λοιπόν ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ ενάντια στο κλείσιμό της, αλλά καλό θα ήταν να προσέχουν και λίγο ποιά σήριαλ παίζουν.
Ιδίως όταν πρόκειται για σήριαλ με Ζόμπι.



ΝΔ: Πασοκική συντεχνία η ΠΟΣΠΕΡΤ 20/04/2012

«Απόπειρα φίμωσης η απεργία»|«Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτηρίζοντας την ΠΟΣΠΕΡΤ «πασοκική συντεχνία».
Δριμεία επίθεση στην ΠΟΣΠΕΡΤ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την απόφασή της για απεργιακές κινητοποιήσεις το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή η ΝΔ παρουσιάζει το τροποποιημένο οικονομικό πρόγραμμά της στο Ζάππειο.

Ο κ. Μιχελάκης κάνει λόγο για «απόπειρα φίμωσης» αποκαλώντας την ΠΟΣΠΕΡΤ «πασοκική συντεχνία».
«Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της. Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή» τονίζει.

«Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας. Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία» αναφέρει, κάνοντας λόγο για «πασοκική συντεχνία».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε νωρίτερα 14ωρη στάση εργασίας από τις 16:00 του Σαββάτου 21-4 έως τις 06:00 της Κυριακής 22-4 και 24ωρη απεργία από τις 06:00 της Κυριακής 22-4 έως τις 06:00 της Δευτέρας 23-4 προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση μετάδοσης.

Δεκατετράωρη στάση εργασίας από τις 16:00 του Σαββάτου 21-4 έως τις 06:00 της Κυριακής 22-4 και 24ωρη απεργία από τις 06:00 της Κυριακής 22-4 έως τις 06:00 της Δευτέρας 23-4 ανακοίνωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ, προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση μετάδοσης.

Το σωματείο διαμαρτύρεται για τη μη υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και άλλα μισθολογικά αιτήματα.

«Είναι λυπηρό και απαράδεκτο το γεγονός πως η ΠΟΣΠΕΡΤ, στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, επέλεξε να προχωρήσει σε μια καταφανώς παράνομη και καταχρηστική απεργιακή κινητοποίηση απάντησε η διοίκηση της ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας παράνομη την απεργία.

«Το Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε., είναι υποχρεωμένο να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και να προστατεύσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση από ενέργειες που την απαξιώνουν και να διεκδικήσει την αποκατάσταση της ζημίας που υφίσταται» καταλήγει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της.
 

Η κομπλεξική ΕΡΤ δεν έδειξε την απονομή στον Κοντίδη, γιατί την έκανε ο Κωνσταντίνος! 9 Αυγ 2012

417463_10151075787929004_1593031382_n
Η μαλακία που δέρνει τα κεφάλια κάποιων ηλίθιων σε αυτή τη χώρα, δεν έχει όρια. Λες και οι Εγγλέζοι που αναφέρονται συνεχώς στη Βασίλισσά τους είναι "φασίστες", ενώ όποιος μαλάκας αποφεύγει τον τέως βασιλιά της Ελλάδας, που δεν παίζει πια κανέναν πολιτικό ρόλο, ούτε θα παίξει ποτέ στο μέλλον, κατατάσσεται στους "προοδευτικούς"!
Ε, ρε τζάμπο που σας χρειάζεται, βόδια .....
Για μια ακόμη φορά, τα κομπλεξικά σύνδρομα της..

ΠΑΣΟΚικής ΕΡΤ είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν οι φίλαθλοι μια κορυφαία στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων: την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου στον κύπριο Ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη. Κι αυτό έγινε φυσικά, γιατί την απονομή την έκανε ο… τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος, επίτιμο μέλος της ΔΟΕ και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Αν και η τελευταία κούρσα του Κοντίδη τελείωσε στις 6... το μεσημέρι περίπου και η τελετή της απονομής είχε οριστεί για τις 8 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, η ΕΡΤ..... αγνόησε επιδεικτικά το γεγονός.
Αντίθετα, το ΡΙΚ συνδέθηκε απευθείας, και μάλιστα ο Κύπριος δημοσιογράφος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει ποιος ήταν αυτός που έβλεπε να κάνει την απονομή στον Κοντίδη.



Ο Λοβέρδος μίλαγε στη ΝΕΤ και τα μόνιτορ έπαιζαν... τσόντα! Μάιος 25th, 2011

Η απόλυτη ξεφτίλα από την κρατική Πασοκική ΕΡΤ που πληρώνουμε ΟΛΟΙ μας.

___________________________________________________________________________

Ο Λοβέρδος μίλαγε στη ΝΕΤ και τα μόνιτορ έπαιζαν... τσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)



Απίστευτο!
Ο Λοβέρδος ήταν προσκλεκλημένος στην εκπομπή NETWEEK, με την Έλλη Στάη. Τη στιγμή, όμως, που μιλούσε για την κυβερνητική πολιτική και τα μέτρα, στο μόνιτορ πίσω του έπαιζε τσόντα...


Δείτε το βίντεο με επεξεργασία, ΜΟΝΟ στο planet-greece


Και από το zougla.gr: Πίσω μου σ'έχω σατανά!

Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, στην πολιτική εκπομπή της Έλλης Στάη, NETWEEK.

Την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ανάγκη μείωσης του δημόσιου τομέα, το μόνιτορ, πίσω από την πλάτη του, έπαιζε ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους!

Το έκανε το θαύμα της η Δημόσια Τηλεόραση…


Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Το θέλουμε η όχι ο Κωνσταντίνος υπήρξε συνταγματικός Βασιλιάς της Ελλάδας

Για μια ακόμη φορά, τα κομπλεξικά σύνδρομα της ΠΑΣΟΚικής ΕΡΤ είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν οι φίλαθλοι μια κορυφαία στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων: την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου στον κύπριο Ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη.

Κι αυτό έγινε φυσικά, γιατί την απονομή την έκανε ο... βασιλιάς Κωνσταντίνος, επίτιμο μέλος της ΔΟΕ και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Αν και η τελευταία κούρσα του Κοντίδη τελείωσε στις 6 το μεσημέρι περίπου και η τελετή της απονομής είχε οριστεί για τις 8 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, η ΕΡΤ αγνόησε επιδεικτικά το γεγονός.
Αντίθετα, το ΡΙΚ συνδέθηκε απευθείας, και μάλιστα ο Κύπριος δημοσιογράφος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει ποιος ήταν αυτός που έβλεπε να κάνει την απονομή στον Κοντίδη

 iNews


Η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί (29/11/2011)




ΣΚΑΪ... «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από την ΠΟΣΠΕΡΤ




Απεργια στην ΕΡΤ



ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ...

http://www.youtube.com/watch?v=_pV70P1qrU8

Αυθαίρετη απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ



«Μισό - μισό»
(ΕΡΤ, 1985). Η ισότητα των δύο φύλων όπως την είδε η νεαρή τότε αεροσυνοδός της Ολυμπιακής και πρώην μαθήτρια του Κούντερα, Δήμητρα Λιάνη.

Η αεροσυνοδός, που είχε την τύχη να είναι εξαδέλφη ενός μεγάλου δημοσιογράφου αλλά και ανιψιά ενός πρώην υπουργού Τεχνολογίας, ζήτησε από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ­ και τελικά πήρε ­ την παραγωγή και παρουσίαση μιας φεμινιστικής εκπομπής της οποίας παίχτηκαν μόνο οκτώ επεισόδια.
Στην πρώτη εκπομπή προβλήθηκε και μια συνέντευξη του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
Μετά το «άδοξο» τέλος της εκπομπής η κυρία Λιάνη επανήλθε με το επίμονο αίτημα της ανανέωσης της έγκρισης για πενήντα καινούργια επεισόδια.
Τελικά η εκπομπή και η τότε διοίκηση Χαλάτση - Σωτηριάδη δεν είχαν συνέχεια λόγω της ενοχλητικά ειρωνικής αντιμετώπισης της ιστορίας από μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Πηγή Το Βήμα 1999


ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ''ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ'' ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕ ΝΤΕΥΞΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΦΙΛΝΤ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1988. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ (ΜΥΡΤΙΑΣ 18) ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
Με τον πρώην σύζυγο της, τον αρχιτέκτονα Αλέξη Καπόπουλο (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 1983 - πήραν διαζύγιο το 1987), έκαναν για την ΕΡΤ μια σειρά δεκατριών εκπομπών με θέμα την ισότητα των δύο φύλων, με τίτλο «Μισό - μισό», με την αρωγή της Μαργαρίτας Παπανδρέου, η οποία ήταν πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος.

ΕΚΠΟΜΠΗ 3 ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΡΤ




Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Από σύμβουλος του Βούγια βρέθηκε με εκπομπή στην ΕΡΤ



ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και επτά μήνες από την τοποθέτηση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας να μην έχει καταφέρει να αποκτήσει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, η πολιτική του ηγεσία όμως, δηλαδή ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, φρόντισε η κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σύμβουλος σε θέματα μετανάστευσης του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, να αποκτήσει τηλεοπτική εκπομπή!

Συγκεκριμένα μία ημέρα μετά τον ανασχηματισμό, σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε μεταξύ άλλων να εγκρίνει την προβολή 13 επεισοδίων με τίτλο «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η ευνοούμενη των υπουργών, πρώην ηθοποιός κυρία Αλ Σάλεχ. Και μπορεί η χρονική στιγμή να είναι τυχαία, η σύμβουλος όμως του κ. Βούγια δεν θα μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς δουλειά, μετά τη μετακίνηση του Θεσσαλονικιού πολιτικού στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως υφυπουργού. Ολοι ικανοποιημένοι και κυρίως βολεμένοι.

Βολεμένοι εις βάρος του ελληνικού λαού που πληρώνει μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ την κρατική τηλεόραση, η οποία εξακολουθεί, όπως και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, να λειτουργεί ως καταφύγιο ημετέρων! Να σημειωθεί ότι για την εκπομπή «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η κυρία Αλ Σάλεχ έχει εγκριθεί το ποσό των 14.888 ευρώ πλέον ΦΠΑ ως κόστος ανά εκπομπή, ενώ η διάρκεια κάθε επεισοδίου θα είναι 45 λεπτά. Συνολικά το κόστος της εκπομπής θα ανέλθει στα 194.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Ετσι, αποτυπώνονται η διαιώνιση της νοοτροπίας των «δικών μας παιδιών», η αδυναμία σύγκρουσης με τις συντεχνίες και τα κατεστημένα, η απραξία, αλλά και η έλλειψη οράματος για τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα.  Να σημειωθεί ότι την κυρία Αλ Σάλεχ, πριν αναλάβει σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης του κ. Βούγια, τη γνωρίσαμε με την ιδιότητα της ηθοποιού στις σειρές «Απαγορευμένη αγάπη», «Κόκκινος κύκλος», «Μια θέση στον ήλιο», «Θα σε δω στο πλοίο», αλλά και του μοντέλου σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο ανδρικό περιοδικό «Penthouse».



www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: