Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Κόντρα Πιπιλή - Μακρή: "Πολύ ξερόλα είστε" - "Είστε αγράμματη"


Η άγρια κόντρα μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Φωτεινής Πιπιλή και Ραχήλ Μακρή κατέληξε στην αποχώρηση της δεύτερης από το στούντιο.
Ποια η αφορμή.

Δείτε όλο τον διάλογο (Vid)


Άγρια κόντρα ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega το πρωί της Παρασκευής, ανάμεσα στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και την βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή αναφορικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής περί άρνησης του Ολοκαυτώματος.

H βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι έπρεπε να ασκηθεί η ίδια κριτική και στηνΜαρία Ρεπούση για τα όσα έχει δηλώσει για τη γενοκτονία των Ποντίων, με την κ. Πιπιλή να επεμβαίνει για να δηλώσει πως είναι αδιανόητο να εξομοιώνονται "οι φασίστες με μια επιστημονική άποψη".

Αυτό ήταν και το σημείο που ξέσπασε η κόντρα.

"Είστε ιστορικός ή έχετε λαμπρή καριέρα;", ρωτά η Φωτεινή Πιπιλή, με την κ. Μακρή να απαντά: "Γιατί είστε εσείς;", και συνέχισε, "Ίσως και εγώ όταν φθάσω στην ηλικία σας να έχω λαμπρή καριέρα".

Οι τόνοι όλο και ανέβαιναν, όσο προχωρούσε η συζήτηση με την κ. Πιπιλή να αμφισβητεί τον τρόπο με τον οποίο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπήκε στο Δημόσιο, κάτι που έκανε έξαλλη την ίδια.

Η κ. Ραχήλ Μακρή αποκάλεσε την κ. Πιπιλή "αγράμματη".

"Ήταν μαζί μας και η βουλευτής Ραχήλ Μακρή αλλά αποχώρησε στο διάλειμμα, διαμαρτυρόμενη εντόνως και για το διάλογο που είχε με την κ. Πιπιλή…", είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας μετά το τέλος του διαλείμματος της εκπομπής, από το πάνελ της οποίας απουσίαζε η κ. Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: