Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ιωάννης Βατάτζης, Γ.Α.Π. και... Αντίχριστος!

vattatzis
Ο γράφων είχε την τύχη από πολύ νέος να διδαχθεί υπό σημαντικών πανεπιστημιακών διδασκάλων στο εξωτερικό τις βασικές πτυχές της πολιτικής φιλοσοφίας και των διεθνών σχέσεων. 


Σχηματίσαμε έτσι μία σφαιρική άποψη για τα πράγματα που λαμβάνουν σάρκα και οστά επί του πλανήτη μας, όντας μακριά από τις μικροσυγκρούσεις συμφερόντων της ελλαδικής πολιτικής σκηνής, που συσκοτίζουν τον εγκέφαλο και δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων.

Αυτό δηλ. που (δυστυχώς) ισχύει για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων «αναλυτών», που αδυνατούν να σκεφτούν αντικειμενικά και ρεαλιστικά, αλλά ως κομματόσκυλα και παρά τις αγνές πιθανώς προθέσεις τους βλάπτουν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα του ελληνισμού...

Μέσα στο πλαίσιο της διαλεκτικής σύνθεσης του ελληνισμού φτάσαμε στα άδυτα των αδύτων της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, η οποία (όπως έχουμε και άλλοτε σημειώσει) είναι σκέψη ανώτερου νου και, συνεπώς, η πλέον προωθημένη γνώση του σύμπαντος! 

Το ξαναγράψαμε ότι η Απόκρυφη Γεωπολιτική ισούται με τη Γεροντική Παράδοση συν τη Γεωπολιτική Ανάλυση. 

Βασιστήκαμε επίσης πάνω στους δύο προαιώνιους πυλώνες του κόσμου, δηλ. πάνω στον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη πίστη, που σε ένα ανεπανάληπτο κράμα συνθέτουν εκείνο που ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης απεκάλεσε «Πλανήτης Ελλάς». 

Τέλος, ως βασικό εργαλείο της πολιτικής μας ανάλυσης χρησιμοποιήσαμε τον μαρξισμό-λενινισμό, όχι όμως ως δόγμα (όπως δηλ. η «Εκκλησία» του ΚΚΕ), αλλά ως αξεπέραστη στον υλικό κόσμο μέθοδο ερμηνείας των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών καταστάσεων...
 
Συγκρίνοντας λοιπόν τις διάφορες ιστορικές φάσεις από τις οποίες διήλθε η ανθρωπότητα, είδαμε ξεκάθαρα ότι ο μετά το 1989 και το «σιδηρούν παραπέτασμα» κόσμος μας όχι μόνο δεν οδεύει στο (κατά Φράνσις Φουκουγιάμα) «τέλος της ιστορίας», αλλά στο εντελώς αντίθετο: στη δραματική επανεκκίνηση της ιστορίας, η οποία (όπως πάντοτε συμβαίνει στο ιστορικό γίγνεσθαι) θα συμβεί έπειτα από το Μεγάλο Γεγονός που θα αλλάξει μια για πάντα τις αντιλήψεις και τις παραστάσεις μας για τον κόσμο! 

Με την πάροδο του καιρού βλέπαμε ξεκάθαρα (παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις) ότι η φοβερή αυτή στιγμή πλησιάζει με ολοένα και πιο επικίνδυνη ταχύτητα...

Μετά τη λήξη του Ψυχρού πολέμου, το 1991, είχαμε ως εικονικό νικητή τη Δύση και, βασικά, τις ΗΠΑ. Όμως αυτή δεν ήταν παρά η επιφάνεια. 

Στην πραγματικότητα, η πτώση της ΕΣΣΔ και του ανατολικού συνασπισμού απελευθέρωσε μία σειρά φυγόκεντρων δυνάμεων, που έως τότε παρέμεναν ασφυκτικά εγκλωβισμένες στα στενά όρια της διαμάχης των δύο υπερδυνάμεων (στο μανιχαϊστικό δίπολο «ελεύθερος κόσμος» έναντι «αυτοκρατορίας του κακού»). 

Ειδικά ο ισλαμιστικός φονταμενταλισμός του Τρίτου Κόσμου, δηλ. ο ισλαμοφασισμός που δεν έχει καμία σχέση με το επίσημο Ισλάμ της ειρήνης αλλά αποτελεί αίρεσή του, γνώρισε από τη δεκαετία του 1990 μία απίστευτη έξαρση.

 Αποκορύφωμα της δράσης του τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ.

 Αλλά παρατηρήθηκε επίσης μία ραγδαία άνοδος του φασισμού στη Δύση, με αιχμή του δόρατος παγκοσμίως σήμερα την ελληνική Χρυσή Αυγή.

Ταυτόχρονα με τις παραπάνω διεργασίες, ο κόσμος της Ανατολής επαναπροσδιόριζε τη στάση του.

 Η Ρωσία σώθηκε χάρη στην επέμβαση του Βλαντίμιρ Πούτιν στις 31 Δεκεμβρίου του 1999, ο οποίος ανέτρεψε με «μαλακό πραξικόπημα» τον μεθύστακα Μπόρις Γέλτσιν που είχε βυθίσει τους Ρώσους στην απελπισία. 

Την ίδια ώρα η Κίνα ολοκλήρωνε τη μετατροπή της σε έναν... «καπιταλιστικό κομμουνισμό» (!), εξαπλώνοντας την επιρροή της πολύ πέραν της Άπω Ανατολής. 

Ρωσία και Κίνα, αυτοί οι δύο αδυσώπητοι τοπικοί εχθροί, είχαν πλέον κάτι που τους ένωνε: το κοινό μίσος απέναντι στη Δύση και το ίδιο ιδεολογικό υπόβαθρο, τον εθνικομπολσεβικισμό, δηλ. μία υπερβατική μείξη κομμουνισμού και φασισμού.

Την ίδια ώρα η Δύση, πνιγμένη μέσα στον βόθρο του καπιταλισμού (πρόκειται για το μεγαλύτερο τέχνασμα του Σατανά, προκειμένου να απωλέσει την ψυχή του και ο τελευταίος άνθρωπος!!!), κατέρρεε με πάταγο... 

Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο καπιταλισμός πράγματι γνώρισε μία απίστευτη καθίζηση, με τελικό αποτέλεσμα την έναρξη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που βύθισε την ανθρωπότητα στην κατάθλιψη και την απόγνωση. 

Έκτοτε η Δύση ψυχορραγεί, παρασέρνοντας μαζί της στον απόλυτο όλεθρο και ολόκληρο τον πλανήτη...

Το μέλλον ανήκει στην Ανατολή. Πρώτιστα ασφαλώς για δημογραφικούς λόγους, εφόσον ήδη στην Ευρώπη (τη δυτική απόφυση της ευρασιατικής ηπείρου) ένας εργαζόμενος αντιστοιχεί σε έναν συνταξιούχο, κάτι το απίστευτο στα χρονικά! 

Η μέση ευρωπαϊκή οικογένεια δυσκολεύεται να κάνει πάνω από 1 παιδί, την ώρα που στην Ασία οι γυναίκες «γεννοβολούν» από 5 το ελάχιστο παιδιά και πάνω!... 

Η Ελλάδα ως άθλιο κακέκτυπο της Δύσης έφτασε σε πλήρη υπογεννητικότητα με... 0,7 παιδιά ανά Ελληνίδα (!), ενώ την ίδια ώρα οι ξένες μουσουλμάνες μετανάστριες στην Ελλάδα έχουν μέσο όρο 4 παιδιά! 

Και οι ψευτοδημοκράτες της Μεταπολίτευσης έχουν το θράσος να μας ομιλούν περί «ανάπτυξης», όταν η αναλογία Ελλήνων-Τούρκων από 1:2 το 1940 έφθασε σήμερα στο 1:8!... Πρόκειται για την απόλυτη γενοκτονία του ελληνικού έθνους...

Αλλά το μέλλον ανήκει στην Ανατολή και για άλλους λόγους: οικονομικούς, στρατιωτικούς, ψυχολογικούς. 

Ήδη η οικονομία Ρωσίας και Κίνας έχει ανεξέλεγκτους ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ οι ΗΠΑ καταρρέουν κάτω από το αβάστακτο δημόσιο και εξωτερικό χρέος τους (στις 31 Οκτωβρίου του 2013 το αμερικανικό χρέος αγγίζει τη θεσμοθετημένη «οροφή» του, άρα πρακτικά οι ΗΠΑ είναι ήδη χρεοκοπημένες...). 

Στρατιωτικά η Ρωσία έχει πλήρως ανασυγκροτηθεί, ενώ η Κίνα δεν θα αργήσει να στείλει κατά της Δύσης τα 200.000.000 στρατού, για τα οποία γίνεται λόγος και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Αμφότερες Ρωσία και Κίνα έχουν συγκροτήσει τον περίφημο Ευρασιατικό Άξονα, που θα καταστρέψει τελείως τη σάπια και άχρηστη Δύση, ενώ ήδη η Ανατολή ξεπερνά τη NASA και στα διαστημικά προγράμματα (δεν αποκλείεται Ρωσία και Κίνα από κοινού να ανακοινώσουν σύντομα την προσεδάφισή τους στον πλανήτη Άρη, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις με τον τρόπο που επέτυχαν αυτό οι ΗΠΑ το 1969 και την κατάκτηση της Σελήνης!)...

 Όσο για την ψυχολογική κατάσταση Δύσης και Ανατολής, αυτή αντανακλάται στα πρόσωπα των κατσούφηδων γερόντων Ευρώπης και ΗΠΑ (που αισθάνονται ότι οι απόγονοί τους δεν έχουν μέλλον κανένα...) και στα σφριγηλά πρόσωπα των νέων της Ασίας, που κατακτούν σιγά σιγά τον δυτικό «πολιτισμένο» κόσμο.

Επίκεντρο όμως των παγκοσμίων εξελίξεων είναι η Ελλάδα! Γιατί; Διότι εδώ βρίσκεται ο πραγματικός άξονας του πλανήτη. 

Γράφει χαρακτηριστικά ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι» (τεύχος 213): 

«Ο χαρακτηρισμός του Ελληνικού χώρου ως «ομφαλού της Γης» δεν αποτελεί προϊόν... ομφαλοσκόπησης, αλλά διαπίστωση που προέρχεται από την παρατήρηση της επιφάνειας του πλανήτου του οποίου η μία πλευρά καλύπτεται πλήρως από θάλασσα ενώ, από την άλλη του πλευρά, η Μεσόγειος αποτελεί το πολιτισμικό κέντρο της Οικουμένης».

Επομένως, οι παγκόσμιες εξελίξεις ορίζονται και πάλι στη Μεσόγειο! Πράγματι... «Ελληνική Κρίση», «Αραβική Άνοιξη», «Τουρκική Άνοιξη», «Συριακός Εμφύλιος», όλα αυτά μαζί συγκροτούν την πραγματικότητα μίας περιοχής που βρίσκεται «εν βρασμώ». 

Είναι φανερό ότι από εδώ θα ξεκινήσει ο Γ΄ παγκόσμιος (θερμοπυρηνικός) πόλεμος, που θα αλλάξει άπαξ δια παντός τη μορφή του κόσμου μας, ενώ δεν αποκλείεται να απειλήσει τη Γη και με εξαφάνιση!... 

Από την άλλη, στον πυθμένα του Αιγαίου ενεργοποιείται εκ νέου το (ευρισκόμενο επί αιώνες εν υπνώσει) ηφαίστειο της Θήρας-Σαντορίνης, με πολύ πιθανή τη δημιουργία ακόμα και τσουνάμι, μετά από σεισμό της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!!!

Τι ορίζει όμως, πάνω απ’ όλα, το Σχέδιο; Ειδικά τώρα που ο ελληνισμός αφυπνίζεται, προ της τελικής μάχης του πολέμου, μέσω των Πανελλήνων του Μυστρά. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ανάπτυξη, μέσω διαφορετικών παραλλαγών, ενός ενιαίου σχεδίου, που πρώτος ο υπογράφων αυτό το άρθρο αποκάλυψε παγκοσμίως: του σχεδίου γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας υπό την κωδική ονομασία «Φάρος της Ανατολής»-κατασκεύασμα υπηρεσίας πληροφοριών πλανητικού επιπέδου! 

Αυτό ακριβώς το πρόγραμμα (που έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε κείμενά μας) κλήθηκε να θέσει σε εφαρμογή ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Γ.Α.Π.

Προετοιμαζόμενος από το 1981 γι’ αυτόν τον ρόλο (τη χρονιά εκείνη πρωτοεξελέγη βουλευτής), ο Γ.Α.Π. επιφορτίστηκε πλήρως την ευθύνη της καταστροφής της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα και, παράλληλα, της διάλυσης της ευρωζώνης. Συνεπώς, σε γεωπολιτικό επίπεδο, θα πρέπει να δούμε ποια είναι η υπερδύναμη που εξυπηρετείται από αυτή την εξέλιξη.

 Είναι η Δύση (οι ΗΠΑ) ή η Ανατολή του Ευρασιατικού Άξονα; 

Βεβαίως ο Γ.Α.Π. είναι κατά το ήμισυ Αμερικανός. 

Είναι όμως επιπροσθέτως και Αμερικανός πράκτορας, όπως τον κατηγορούν; 

Όχι, όπως και άλλες φορές έχουμε αποδείξει!

Καταρχάς, ακόμα και να ήταν όντως ο Γ.Α.Π. πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ΔΕΝ θα μπορούσε να επιβάλλει με κανέναν απολύτως τρόπο τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή μας! 

Διότι, όπως έχουμε δείξει, οι ΗΠΑ (και συνολικά η Δύση) βρίσκονται σε κάθετη πτώση, ενώ αντιθέτως ο Ευρασιατικός Άξονας σε διαρκή άνοδο. 

Συνεπώς, ακόμα και να ήθελε ο Γ.Α.Π. να προωθήσει τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα, τούτο θα ήταν τελείως αδύνατο σε συνθήκες παρακμής του δυτικού κόσμου και αποκορύφωσης της ισχύος της Ανατολής! 

Ένα πράγμα και μόνο εξυπηρετεί ο Γ.Α.Π., ηθελημένα ή αθέλητα: τα επεκτατικά γεωστρατηγικά συμφέροντα του Ευρασιατικού Άξονα, ο οποίος σύντομα θα συντρίψει τη Δύση και θα αποτελειώσει τον σατανοκίνητο καπιταλισμό!...

[ΣΗΜ.: Στις 2 Νοεμβρίου του 2011, με σχετικό πρωτοσέλιδό μας στην «Ε.Ω.», που προκάλεσε σοκ, αποδεικνύαμε με σειρά στοιχείων και συλλογισμών ΓΙΑΤΙ ο Γ.Α.Π. είναι ο «Δούρειος Ίππος» του Ευρασιατικού Άξονα σε Ελλάδα-Ευρώπη! 

Λίγες μόλις μέρες μετά ο Γιώργος Παπανδρέου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, μέχρι που στις 11-11-11 ανέλαβε πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.

Τότε μία οργάνωση της κομμουνιστικής Αριστεράς, η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ), εξέδωσε κείμενο που δημοσίευσε και στο όργανό της, την εφημερίδα «Νέα Ανατολή», σύμφωνα με το οποίο ο γράφων ήταν... προβοκάτορας των μυστικών υπηρεσιών!!! 

Η οργάνωση μάς «κατηγόρησε» ότι «αντιγράφαμε» τις θέσεις της περί του ρόλου του Γ.Α.Π., που η ίδια θεωρεί όργανο της Ρωσίας. 

Πράγματι, η ΟΑΚΚΕ φθάνει (σωστά) σ’ αυτό το συμπέρασμα, ορμώμενη όμως από άλλες αφετηρίες, μέσω βασικά οικονομικής (μαρξιστικής-λενινιστικής) ανάλυσης. 

Εμείς όμως φθάσαμε στο ίδιο συμπέρασμα, χρησιμοποιώντας στοιχεία κατασκοπείας, γεωπολιτικής, αλλά και μεταφυσικής!

 Τελικά, λίγους μήνες αργότερα, είχαμε συζήτηση με μέλη της ΟΑΚΚΕ, όπου και εξηγήσαμε καλύτερα την εν λόγω θέση μας].

Τώρα ο Γ.Α.Π., ως πολιτικός πλανητικού πια επιπέδου, καλείται να παίξει έναν άλλο ρόλο. Είναι ήδη επίκαιρος και πάλι ο θρύλος του Ιωάννη Βατάτζη, που μία εκδοχή της λαϊκής μας παράδοσης θεωρεί ότι αυτός είναι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς. 

Εμείς, από αυτό εδώ το «μετερίζι», αποκαλύψαμε κάποια πράγματα, τα οποία αυτή τη στιγμή λαμβάνουν χώρα σε ένα δραματικό παγκόσμιο παρασκήνιο που θα κρίνει το μέλλον των πάντων! Μιλήσαμε (και προειδοποιήσαμε) έγκαιρα. 

Κάποιοι άκουσαν τι είπαμε και αυτοί θα είναι οι επιβιώσαντες στη Νέα Εποχή του κοινωνικού μαλθουσιανισμού. 

Άλλοι θεώρησαν τα λεγόμενα και τα γραφόμενά μας «άκυρα»... 

Δεν θα επιβιώσουν στις νέες συνθήκες που αναδύονται σε έναν κόσμο ολοένα και πιο εφιαλτικό! Εμείς κάναμε το χρέος μας.

Μεταξύ των όσων αποκαλύψαμε, κάναμε λόγο σαφέστατα (ήδη από τον Φεβρουάριο του 2012) για τον περίφημο «κοσμοκαλόγερο» της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. 

 Μιλήσαμε για τις κινήσεις του, τις υπονομευτικές του τουρκικού καθεστώτος, και για τη σχέση του με τον θρύλο του Ιωάννη Βατάτζη. 

Ποιος λοιπόν ο ρόλος του Γ.Α.Π. και ποια η σχέση του με όλα αυτά και, ειδικότερα, με τον θρύλο περί νεκρανάστασης του Ιωάννη Βατάτζη;

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, η Κωνσταντινούπολη προορίζεται ως έδρα της παγκόσμιας κυβέρνησης (λογικό, εφόσον εδώ είναι το κέντρο της Γης!), με τον «θρόνο» της να τον καταλαμβάνει ο παγκόσμιος κυβερνήτης...

 Όμως γι’ αυτόν τον ρόλο προαλοίφεται, όπως δείξαμε, ο Γ.Α.Π.! Απ’ την άλλη, μυστηριακοί κύκλοι ταυτίζουν αυτόν που θα παρουσιαστεί στην Πόλη ως «Ιωάννης Βατάτζης» με τον ίδιο τον... Αντίχριστο!!!

Αλλά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ΔΕΝ γίνεται πουθενά λόγος για «Αντίχριστο», αλλά για «πρώτο θηρίο» (ΜΟΝΟ οι ερμηνείες της Καινής Διαθήκης ταυτίζουν το πρώτο θηρίο με τον Αντίχριστο!).

 Για το πρώτο θηρίο αναφέρεται συγκεκριμένα ο Ιωάννης, στην Αποκάλυψη, στο κεφάλαιο ιγ΄, στίχοι 1-10. 

Όμως, όπως έχει ειπωθεί και από άλλους ερευνητές, «Αντίχριστος» σημαίνει (σύμφωνα με την ελληνική γλώσσα) όχι «ο ενάντιος του Χριστού», αλλά «αντί του Χριστού»! 

Μήπως λοιπόν είναι εκείνο το πρόσωπο που θα επιβάλλει (προσωρινά) την τάξη στον κόσμο, αντί του Κυρίου, μετά από μια προσωρινή αναμπουμπούλα, όπως άλλωστε είπε και ο Γέροντας Παΐσιος; 

Και είναι άραγε ο νεκραναστηθείς Ιωάννης Βατάτζης ο ίδιος ο Γ.Α.Π. και, συνεπώς, ο... Αντίχριστος; (!) «Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές»...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: