Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

O Αρχηγός ΓΕΑ στην 114ΠΜ και την ΕΑΒ

AAA2013_09_25_agea_114pm_eab_9455
O Aρχηγός ΓΕΑ έχει συμπληρώσει πάνω από 4000 ώρες πτήσης σε αεροσκάφη Mirage F.1 και Mirage-2000.


Σε γνώριμα μέρη βρέθηκε χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο οποίος επισκέφθηκε τις 331 και 332 Μοίρες της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του κλιμακίου της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται στην ΑΒ Τανάγρας στο πλαίσιο συνεκπαίδευσης με την 331Μ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς έχει συμπληρώσει  πάνω από 4000 ώρες πτήσης με αεροσκάφη Mirage F-1CG και Mirage 2000. 

Στη συνέχεια, ο Α/ΓΕΑ επισκέφθηκε την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με θέμα τη συντήρηση και την υποστήριξη των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Το εν λόγω πρόγραμμα εργοστασιακής συντήρησης αεροσκαφών και αεροκινητήρων παρουσιάζει καθυστερήσεις, κυρίως λόγω της έλλειψης τεχνικού προσωπικού από την ΕΑΒ. 

Ο Αρχηγός θα βρεθεί εκ νέου αύριο στην 114ΠΜ, συνοδεύοντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.


Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς,
Ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς με προσωπικό της 114ΠΜ.
Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς,
Ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς με ιπτάμενο προσωπικό του Κατάρ.
Ο
Ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς σε σύσκεψη με θέμα τη συντήρηση και την υποστήριξη των πτητικών μέσων της ΠΑ.
strategyreports.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: