Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ Ή ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

rosiko
ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


Για κατάρριψη ρωσικού ή συριακού μαχητικού στην περιοχή Huraytan στη βόρεια Συρία κάνουν λόγο βρετανικά ΜΜΕ!
Τουρκικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν ένα ρωσικό (;) μαχητικό που είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές μια μεγάλη έκρηξη συνέβη στην περιοχή Huraytan, στη βόρεια Συρία μετά από αερομαχία τριών μαχητικών!

Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο και οι τουρκικές αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.
Την είδηση μεταφέρει και η mirror η οποία αναφέρει πως τουρκικά μαχητικά αντέδρασαν σε εγκλωβισμό από MiG-29.

xartis1

Συγκεκριμένα αναφέρεται: Οι Τουρκικές δυνάμεις έχουν καταρριψει ένα ρωσικό τζετ, αφού πέταξε σε εναέριο χώρο της χώρας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με τα social media. 

Στη φωτογραφία είναι ένα MIG-29 τζετ που ανήκει στην Ρωσική Πολεμική Αεροπορία.

Έχει υποστηριχθεί από αυτόπτες μάρτυρες ότι υπήρξε μια μεγάλη έκρηξη στη Huraytan, βόρεια Συρία, που δεν απέχει πολύ από τα τουρκικά σύνορα, ενώ τρία μαχητικά αεροσκάφη είχαν δει πάνω από το κεφάλι τους αεροσκάφος να φλέγεται.

Οι Ρώσοι – που έχουν ανακοινώσει σχέδια για την αύξηση του αριθμού των ενεργειών εναντίον στόχων ISIS –  συγκρούστηκαν με την Τουρκία και παραβίασαν τον Τουρκικό εναέριο χώρο.

Αλλά καμία πλευρά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το αν οι φήμες για ένα άλλο από τα αεροπλάνα της Ρωσίας που καταρρίφθηκε αληθεύουν.

Σύμφωνα με την Daily Express, ένας δημοσιογράφος έγραψε ότι τρία τουρκικά αεροπλάνα ανταποκρίθηκαν σε «μυστηριώδες» lock-ons από MIG-29 αεριωθούμενα αεροπλάνα, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις δυνάμεις του Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: