Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο Πούτιν στέλνει τους ''εξολοθρευτές'' του στη Συρία....



RUSSIA
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε την πιο επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων του, τους τρομερούς εξολοθρευτές Spetsnaz, στη Συρία για να κυνηγήσει και να εξοντώσει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και τους τρομοκράτες του.
 
Η ρωσική διοίκηση διέταξε την ανάπτυξη των στρατιωτών της φοβερής μονάδας των Spetsnaz να ξεριζώσουν και να εξαλείψουν τις μονάδες και τις οδούς διαφυγής των τζιχαντιστών.
 
Ένα επίλεκτο τάγμα Ρώσων αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι επίσης εμφανίστηκαν στο πόλεμο αυτή την εβδομάδα, στάλθηκαν ως προγεφύρωμα από τον Πούτιν μέχρι την επίθεσή τους στους φανατικούς ισλαμιστές.russiaspetz
 Η ανάπτυξη των Spetsnaz - η ελίτ της ελίτ στο στρατό της Ρωσίας - είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της μεγάλης αποφασιστικότητας του Πούτιν για να ξεκαθαρίσει μια και έξω τους φανατικούς του ISIS.
 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι πολλοί από τους στρατιώτες αυτούς να έχουν μια βαθιά έχθρα κατά των τζιχαντιστών, από τον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο της Τσετσενίας, όταν φανατικοί ισλαμιστές που μάχονταν πραγματοποιούσαν συχνές αγριότητες εναντίον των Ρώσων πολίτων.

 
Μεταξύ των πιο αποδοτικών στρατιωτών του κόσμου, οι Spetsnaz, που τώρα θα επιφορτιστούν με ανελέητο κυνήγι, σκοτώνοντας μαχητές ISIS, αναμένεται να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στο ξερίζωμα της τρομοκρατίας, στοχοποιώντας τα οχυρά των ISIS που πρόκειται να πληγούν από τα ρωσικά βομβαρδιστικά.

 
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από απόφαση του Πούτιν, να στείλει 150.000 στρατιώτες στη Συρία, με τα βομβαρδιστικά του να έχουν εξαπολύσει μια ανελέητη εκστρατεία βομβαρδισμού εναντίον των τζιχαντιστών τις τελευταίες εβδομάδες, όπου περισσότερες από 50 εγκαταστάσεις έχουν καταστραφεί που συμπεριλαμβάνουν μαζί ένα βασικό κέντρο διοίκησης και ένα εργοστάσιο βομβών αυτοκτονίας.

maxresdefault

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: