Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ποιοι «Τούρκοι Bordo» και τρίχες κατσαρές …Εδώ το βροντάνε τα Κομάντα του 6ου ΕΤΕΘ της Ρόδου! (vid)

katadromeis

Φήμες ότι Τούρκοι Κομάντος οι γνωστοί Κοκκινομπερέδες  τις τελευταίες ημέρες ακούγονται όλο και συνέχεια ότι θα διαφύγουν στη Ρόδο τη Σύμη μετά  και το πραξικόπημα της Τουρκίας !


Αναπαράγουν και οι Τουρκικές φυλλάδες τα σχετικά ,στη Ψέριμο οι Κάτοικοι  τους Κομάντος της Δύναμης ΔΕΛΤΑ τους περνάνε για Τούρκους μαυροφορεμένους και δεν συμμαζεύεται!

27330000941_882782889e_z
Όλα αυτά΄τα ακούνε κάποιοι Πρασινομπερέδες στη Ρόδο και Χαμογελούν με κατανόηση…Γιατί εδώ στο νησί των Ιπποτών το Βροντάνε μόνο  τα Ελληνικά Κομάντα του 6ου ΕΤΕΘ!
Αλλαγή Διοικήσεως στα Κομάντα της Ρόδου με την Λεβέντικη  ομορφιά όπως αρμόζει σε Καταδρομείς !

18921
Σήμερα έγινε η αλλαγή διοικήσεως στο 6ο  ΕΤΕΘ της Ρόδου απο τον Ταξίαρχο Τσιμπίδη Δημήτριο Διοικητή της 13ης ΔΕΕ !

Στη Τελετή Παραλαβής -Παράδοσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας ,Τοπικοί Άρχοντες ο Πρόεδρος και Μέλη της Λέσχης Καταδρομέων Ρόδου  ,Παλαιοί Καταδρομείς , Πολλοί Φίλοι του ΕΤΕΘ και μεταξύ αυτών και ο Στρατηγός Επίτιμος Α/ΓΕΣ   & Καταδρομέας Αθανάσιος Τσέλιος με τον οποίο είχαμε και την σχετική επικοινωνία!

hellas_6_ceb5cf84ceb5ceb8_95_ceb1ceb4cf84ceb5
 Τα Κομάντα βγήκαν στο Φως της Ημέρας …Αλλά μαύροι σαν τον Θάνατο !

Στην Ομιλία  του ο Διοικητής της 13ης ΔΕΕ Ταξίαρχος  Τσιμπίδης  Δημήτριος εξήρε το έργο του ΑπερχόμενουΔιοικητή Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αναστασιάδη Στέργιου ,Την μαχητικότητα ,την Υψηλή και πλήρη επιχειρησιακή  ετοιμότητα της Μονάδος, αλλά κυρίως το πνεύμα Μονάδος που είχε αναπτύξει !

Στον Παραλαμβάνοντα  νέο Διοικητή του 6ου ΕΤΕΘ Γεωργαντά Παναγιώτη ευχήθηκε υγεία ,δύναμη και συνέχιση των Προσπαθειών !

27401181445_0e7cd1ce19_z

Βέβαια το παρών έδωσε  και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ  Υποστράτηγος Κουκουλομάτης Βασίλειος που ήταν και παλαιός Καταδρομέας…Για τον  Απερχόμενο διοικητή τόνισε το Ήθος ,την Σταθερότητα του και την Άριστη Επαγγελματική του Κατάρτιση !

veteranos
Αθόρυβος αλλά πάντα αποτελεσματικός ο Στρατηγός της Ρόδου ,μερίμνησε μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και κυρίως  φίλων που αγαπούν το Στρατό και τη Ρόδο ,να συντηρήσει το Ορμητήριο των Αμφίβιων Καταδρομέων !
HPIM1053
 Στρατηγός Τσέλιος : Τελικά η Κρίση μας φέρνει πιο κοντά και δημιουργεί πάντα ευκαιρίες  που πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε…Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Απερχόμενο Διοικητή και καλή συνέχεια στον Παραλαμβάνοντα !

Στο Στρατηγό της Ρόδου  πάντα  στοχευμένες και  επιτυχημένες ενέργειες …Έτσι θα κρατηθούμε όρθιοι και ο Στρατός μας  πρέπει να μείνει όρθιος για το καλό της Πατρίδος μας !

Και τούτο γίνεται μέχρι τώρα χάριν των Αρχηγών ,των Διοικητών των Σχηματισμών και των Μονάδων αλλά και όλου του προσωπικού που τόνιζε πάντα ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Πάντα Καταδρομέας  Στρατηγός Τσέλιος !

Σχόλιο :Nα επισημάνουμε Εμείς απο την πλευρά μας το σοβαρό και συνεπέστατο έργο που άφησε στο νησί των Ιπποτών ο Στρατηγός Στεφανής κατά την διάρκεια της Διοικήσεως του …Αλλά και την άριστη σχέση που συνέχισε να έχει με τους Εφέδρους και Παλιούς Καταδρομείς  ,που είχε αναπτύξει ο Πρώην Α/ΓΕΣ !

Video Αφιέρωμα στις Ειδικές Δυνάμεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: