Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ανθελληνισμός και φουλ τρομοκρατία περιμένει τον Oλυμπιακό στην Κων/πολη -Aφιονισμένο το τουρκικό πλήθος- Ετοιμάζουν προβοκάτσια; ( Βίντεο)


Οι Αλβανοί μέσω του τύπου προειδοποιούν τον Oλυμπιακό ότι σήμερα θα αντιμετωπίσει ένα «αφιονισμένο τουρκικό πλήθος και εχθρικότατο κλίμα» στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, σε  ένα άκρως ανθελληνικό άρθρο.


Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι απόψε  ξεκινούν  οι αγώνες του europaleage , και μία από τις πιο φανατισμένες αναμετρήσεις  στην Ευρώπη θα είναι μεταξύ της Μπεσίκτας και του Ολυμπιακού αναφέρουν οι Αλβανοί.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τουρκική ομάδα είναι γνωστή για την πύρινη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο γήπεδο της ομάδας .

«Το τι ακριβώς περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα, θα το μάθουν οι ίδιοι μέσα από αυτά τα  βίντεο. Ο  πρώτος αγώνας έληξε με σκορ 1:1″, γράφουν οι Αλβανοί.

Είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί και οι Τούρκοι διατηρούν πολύ καλές και θερμές σχέσεις εκτός όλων των άλλων και στον αθλητισμό με την «αδελφοποίηση » Τούρκων και Αλβανών φιλάθλων εκατέρωθεν.

Η Ελλάδα αποτελεί και για τις δύο χώρες «κόκκινο πανί» και με κάθε ευκαιρία δείχνουν άπλετα τα ανθελληνικά αισθήματα τους.

Σήμερα άλλωστε ο υποτακτικός του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ε. Ράμα αποκάλυψε ότι… «H Αθήνα θέλει να με ανατρέψει».

«Προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Ράμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σύμφωνα με τις οποίες, αλβανικοί πολιτικοί κύκλοι της αντιπολίτευσης συνεργάζονται με ξένες χώρες για να προκαλέσουν ταραχές στην Αλβανία».

Τούρκοι και Αλβανοί βλέπουν παντού ως εχθρούς τους Έλληνες.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ελληνική ομάδα απόψε το βράδυ θα αντιμετωπίσει εκτός από τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και μια άκρως φανατισμένη ατμόσφαιρα λόγω των γνωστών γεγονότων στο Αιγαίο , αλλά και με αφορμή το περιστατικό με την Ολλανδία.

Οι Τούρκοι άλλωστε εφόσον η χώρα μας ανήκει στην ΕΕ μας τοποθετούν συλλήβδην όλους στο ίδιο μπλοκ.

Η ΟΥΕΦΑ έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι ως «υψηλής επικινδυνότητας» λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Όπως και να έχει όμως ο ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ένα δύσκολο από όλες τις απόψεις ποδοσφαιρικό παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθήσουν  πολλά εκατομμύρια Τούρκοι εντός και εκτός γηπέδου.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: