Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Οι «Τούρκοι Πράκτορες» της ΜΙΤ στο Καστελόριζο …Ήταν Τουρίστες της Μάλτας!

Συναγερμός σήμανε στο νησί του Καστελόριζου όταν κάτοικος της Μεγίστης ενημέρωσε τον Στρατιωτικό διοικητή  της Δύναμης που Εδρεύει στο νησί, οτι είδε στο Κάστρο του νησιού αναρτημένη Σημαία Τουρκική !


Η Άμεση αντίδραση του Συνταγματάρχη που έφτασε στο σημείο με δεκάδες άνδρες Οπλισμένους μέχρι τα δόντια αποκάλυψε την πλάνη του ανθρώπου και τον τρόμο των τουριστών που είχαν ανέβει στο βράχο !

Τουρίστες από το νησί της Μάλτα είχαν ανέβει στο Καστρότειχο και κρατούσαν την Σημαία της Μάλτας βγάζοντας φωτογραφίες …δόθηκαν οι εξηγήσεις και μετά από τις σχετικές εξηγήσεις το θέμα θεωρήθηκε λήξαν !

Όμως το θέμα έφτασε να πάρει Τεράστιες διαστάσεις αφού ενημερώθηκαν και οι υπόλοιπες αρχές του νησιού ακόμη και οι ΟΥΚάδες που βρίσκονται στο νησί για ΄όλα τα ενδεχόμενα με αποτέλεσμα κάποια ΜΜΕ να έχουν ανακαλύψει πράκτορες της ΜΙΤ και να έχουν εμπλέξει   και την ΕΥΠ …

Απο το «ΓΕΣ» που έχει και την ευθύνη της Υπεράσπισης του νησιού, το γεγονός ανάρτησης Τουρκικής Σημαίας στο Βράχο της Μεγίστης διαψεύδεται κατηγορηματικά !

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: