Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σε εξέλιξη αλβανικό σχέδιο εθνοκάθαρσης με τουρκική καθοδήγηση

Οι Αλβανοί αρπάζουν τη γη των Ελλήνων και κηρύττουν«πόλεμο» στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο!

Έχουν ξεφύγει πλήρως οι Αλβανοί προφανώς ελέω στενής συνεργασίας με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες,  και εξυπηρετούν φανερά πλέον σχέδια εκδίωξης της ελληνικής μειονότητας της Βόρειας  Ηπείρου, αλλά και σχέδια δημιουργίας της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας».  

Στο στόχαστρο του γνωστού εθνικιστή και προβοκάτορα Ταχήρ Βελίου μπήκε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος στην Αλβανία , ο οποίος κατηγορείται  ως ο κύριος υπεύθυνος σχεδίου εξελληνισμού της περιοχής για την οποία έχει χυθεί άφθονο ελληνικό αίμα σε τρεις  τουλάχιστον περιόδους της ιστορίας.

Επίσης  ο Αρχιεπίσκοπος κατηγορείται  και  ως ηθικός αυτουργός της  απόπειρας κατά του γνωστού για τις ανθελληνικές θέσεις του,  Ιερέα Ν.Μάρκου,  ο οποίος ζητά η θέση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας να κατέχεται από Αλβανικής καταγωγής άτομο και όχι από ένα Έλληνα, αναφέρει *** αλβανικό άρθρο.
 
 
Ο Ταχήρ Βελίου όχι μόνο με την ανοχή αλλά και την υποστήριξη της αλβανικής κυβέρνησης κατηγορεί επίσημα τον Αρχιεπίσκοπο  Αναστάσιο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο  « αυτοαποκαλείται  «Τιράνων», ότι  διέπραξε με συνέπεια ελληνικά σοβινιστικά  σχέδια για τον εξελληνισμό των «Αλβανών» του νότου, ενώ  εξακολουθεί να κατέχει την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, αναφέρει ο αλβανικός τύπος.

Το γνωστό φασιστικό κίνημα «Ηνωμένη Αλβανία» στηρίζει το αίτημα του Ιερέα  Νικόλαου Μάρκου, ο οποίος απαιτεί  αλβανική εθνική αυτοκέφαλη εκκλησία η οποία θα καθοδηγείται από Αρχιεπίσκοπο με αλβανικό αίμα.
Εδώ είναι η πλήρης θέση του προέδρου της LSHB:
 
«Η πρόσφατη  απόπειρα δολοφονίας κατά του Πατέρα Νικόλαου Μάρκου, ήρθε ως συνέπεια της έλλειψης θάρρους της ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής», η οποία έχει διεισδύσει  μέσα στη διοικητική επικράτεια της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
 
Η άφιξη των Ελλήνων σωβινιστών αποτράπηκε ακριβώς λόγω της ισχυρής αντίδρασης του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας.

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πατέρα Νικόλα Μάρκου δεν ήταν η μόνη εγκληματική πράξη των τελευταίων 3 ημερών απο τον ίδιο , αλλά αρχικά όλα ξεκίνησαν από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, που  δοκιμάζουν συνεχώς την καλή διάθεση των μελών του LSHB, τους οποίους θέλουν να εξολοθρεύσουν, ως μέρος  ελληνικού  τρομοκρατικού σχεδίου για την εξάλειψη εκείνων  που είναι ανοιχτά αντίθετοι στην  τρομοκρατική πολιτική κατάσταση της σοβινιστικής Ελλάδας», καταλήγει η κατάπτυστη ανακοίνωση των εθνικιστών Αλβανών οι οποίοι πιθανόν να έχουν σχέση με τρομοκρατικές ενέργειες.
 
Οι Αλβανοί εθνικιστές και η κυβέρνηση της χώρας ειδικά με επικεφαλής τον περιβόητο Έντι Ράμα , που έχει επιτρέψει την μαζική καλλιέργεια κάνναβις, έχουν δύο στόχους:
Πρώτον,  να διώξουν τους περισσότερους Έλληνες από την Βόρεια Ήπειρο με διάφορα τεχνάσματα και να υφαρπάξουν την γη τους.
Δεύτερον,  να ξηλώσουν με κάθε τρόπο τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο διότι δεν είναι αλβανικής καταγωγής.

Και στα δύο σχέδια εμπλέκονται Τούρκοι πράκτορες και έμμεσα ο ίδιος ο Ερντογάν που θέλει να γεμίσει Τζαμιά την χώρα αυτή όπως και ολόκληρα τα Βαλκάνια,στην προσπάθεια αναβίωσης της  δικής του οθωμανικής αυτοκρατορίας.  
Ο Δήμος Χειμάρρας, με δήμαρχο τον εξωμότη και ατιμασμένο Jorgo Goro, που η ελληνική κυβέρνηση αφαίρεσε την ελληνική υπηκοότητα, αποφάσισε -κατόπιν καλά οργανωμένου σχεδίου από το καθεστώς Ράμα να πραγματοποιήσει νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εκτός των ιστορικών ορίων της Χειμάρρας.

Η νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για να υιοθετηθεί το υποτιθέμενο «σχέδιο ανάπτυξης» για τη Χειμάρρα, στην πραγματικότητα ένα εγκληματικό σχέδιο για την αρπαγή της γης των Χειμαρριωτών από τους ολιγάρχες και το αλβανικό παρακράτος, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2017, στο αλβανικό ανθελληνικό χωριό Kuc του Vranisht, σε απόσταση κάποιες ώρες μακριά από την Χειμάρρα!
Η επιλογή του συγκεκριμένου χωριού έγινε για δύο λόγους:

Πρώτον, να μην μπορέσουν να παρευρεθούν οι πολίτες της Χειμάρρας για να είναι παρόντες -σύμφωνα με το νόμο- για να ενημερωθούν αλλά και να ακουστούν οι απόψεις τους για το σχέδιο που αφορά τα εδάφη τους.

Και δεύτερον, το χωριό όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, είναι ένα μουσουλμανικό χωριό, της επαρχίας Vranisht, πίσω απο τα Ακροκεραύνια Όρη, γνωστό ιστορικά και παραμένει και σήμερα για την εχθρική του συμπεριφορά προς την ελληνική Χειμάρρα και τους Έλληνες Χειμαρριώτες.
Ετσι, την τετάρτη 30 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Χιμάρας θα συνεδριάσει εκτάκτως στο αλβανικό χωριό Κούτσι της περιοχής Βρανίστι για να εγκρίνει τα νέα σχέδια για την τελική αλλοίωση της Χιμάρας.
Το σχέδιο το οποίο παρουσιάζεται ως ένα νέο πολεοδομικό σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής της Χιμάρας περιέχει ένα λεπτομερές ντοκουμέντο όπου καθορίζονται οι παραθαλάσσιες περιοχές που θα κρατικοποιηθούν για να παραχωρηθούν για την κατασκευή νέων τουριστικών οικισμών που θα εγκριθούν σύμφωνα με το νέο νόμο «Περί ανάπτυξης τουρισμού».
Ο νόμος αυτός νομιμοποιεί την απαλλοτρίωση ιδιωτικής γης και την κατεδάφιση ιδιωτικής περιουσίας εντός αυτών των εκτάσεων για την κατασκευή των νέων τουριστικών οικισμών.

Το Himara.gr διαθέτει ολόκληρο το ντοκουμέντο το οποίο αποτελεί μέρος του νέου πολεοδομικού σχεδίου που περιμένει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χιμάρας για να αρχίσει η εφαρμογή της τελικής αλλοίωσης της περιοχής και τον ξεριζωμό του ελληνικού πληθυσμού της μέσω του οικονομικού στραγγαλισμού, μια μέθοδο παρόμοια με αυτήν που εφαρμόζουν οι Τούρκοι στα κατεχόμενα στην Κύπρο και σε άλλες περιοχές με ελληνικό πληθυσμό εντός της τουρκικής επικράτειας.

Στους χάρτες φαίνονται οι περιοχές που θα απαλλοτριωθούν ενώ οι επιχείρησης και περιουσίες που ήδη έχουν κατασκευαστεί εντός αυτών των περιοχών θα κατεδαφιστούν.

Ξεκινώντας από την παραλιακή περιοχή του χωριού της Παλάσα της Χιμάρας, η οποία θα απαλλοτριωθεί ολοκληρωτικά, την παραλιακή περιοχή του χωριού Κοντράκια που θα απαλλοτριωθεί κατά 50% όπως και η παραλιακή περιοχή στο χωριό Δρυμάδες.

Ακολουθεί η περιοχή της Ιεράς Μονής του Αγίου Θεοδώρου στο χωριό Προφήτης Ηλίας, η περιοχή Γυαλί στο χωριό Βουνό και Πάνορμος στην Χιμάρα. Από την λίστα δεν απουσιάζουν και άλλες γνωστές περιοχές όπως αυτή του κόλπου της Κακομέας στο Λούκοβο.

Πρόκειται για χιλιάδες εκτάρια πανάκριβης παραλιακής γης όπου ήδη υπάρχουν επιχείρησης και περιουσίες που ανήκουν στους Έλληνες κατοίκους της περιοχής. Το σχέδιο επεκτείνετε και σε άλλες περιοχές όπως τους Αγίους Σαράντα, τα Εξαμίλια και την Κονίσπολη.

Στους χάρτες που θα δείτε παρακάτω, με μωβ χρώμα έχουν σημαδευτεί οι περιοχές που θα απαλλοτριωθούν και οι λοιπές όπου υπάρχουν κτίσματα τα οποία θα κατεδαφιστούν.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: