Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

150 εκ. για μελέτες η Ρένα στο ίδρυμα του μεγιστάνα όταν το Πολυτεχνείο θα τις έκανε τζάμπα;


150 εκ. για μελέτες η Ρένα στο ίδρυμα του μεγιστάνα; 150 εκ. για μελέτες ανάπλασης όταν το Πολυτεχνείο και οι υπηρεσίες του δημοσίου που διέλυσαν θα τις έκαναν τζάμπα και θα δίναμε σε αρχιτέκτονες νέους και μηχανικούς και καμία υποτροφία να σπουδάσουν και αυτοί οι φτωχοί και ταλαντούχοι στα χάρβαρντ όχι μόνο οι γόνοι και πλούσιοι;


Ραχήλ Μακρή
Μετά από πρόταση του κ Μητσοτάκη το ίδρυμα Νιάρχος θα δώσει λεφτά για την συντήρηση των μέσων πυρόσβεσης της χώρας.

 
Είναι όπως δήλωσε μια ευγενική χορηγία του «ευεργέτη” προς τον ελληνικό λαό. Λογικό μήπως θα τα βάλουν από την τσέπη τους; Παρακολουθήστε τι κάνουν μαζί με τους «ευεργέτες” της χώρας.
Follow the money. Αυτό είναι το σχέδιο.


Οι πολιτικοί βγάζουν λεφτά από τα κρατικά ταμεία. Αφού πρώτα αποδομήσουν τις κρατικές υπηρεσίες και κατηγορήσουν το κράτος και τους εργαζόμενους, τις διαλύουν.

Οι «ευεργέτες” φτιάχνουν ιδρύματα και ΜΚΟ ζητάνε χρήμα κρατικό για μελέτες; Οι πολιτικοί βγάζουν από το ζεστό κρατικό χρήμα εκατομμύρια για τα ιδρύματα με μια αιτιολογία και έτσι μετά κάνουν έκκληση στους «ευεργέτες” οι οποίο βγάζουν από τον κουμπαρά όχι φυσικά από την τσέπη τους όπως θέλουν να δείχνουν για να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν οι κρατικές δομές που δεν θέλουν.

Έτσι είναι ευκολότερο από το να σε ελέγχουν υπηρεσίες, δημοσιονομικοί έλεγχοι κλπ.
Ωραίο το κόλπο ε;


Γι αυτό φυσικά η Ρένα η άφαντη δεν αγγίζεται από κανέναν και ούτε πρόκειται.
* Η Ραχήλ Μακρή είναι Οικονομολόγος (MSc in Banking) , πρώην βουλευτής κι επικεφαλής του Μετώπου Νίκης




freepen.gr
thesecretrealtruth
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: