Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η μεγαλύτερη Απόβαση -Ασκηση ''Αιγαιλός '' σε νησί του Ν.Α Αγαίου ! ...Με τους Καταδρομείς σε ειδικό ρόλο ! (video)


Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη Απόβαση-¨Ασκηση  που περιλαμβάνει αποβάσεις Αρμάτων ,κατασκευή προγεφυρώματος   ανατίναξη εγκαταστάσεων  και με το σενάριο να προβλέπει ανακατάληψη του Νησιού ,αεροδρομίου -λιμανιού !



Σύμφωνα με το σενάριο της  Ασκήσεως  εχθρικές Δυνάμεις έχουν κινηθεί ξημερώματα από αέρος και θαλάσσης αιφνιδιάζοντας τις Ελληνικές Δυνάμεις που υπάρχουν στο νησί  και έχουν δημιουργήσει προγεφύρωμα με την κατάληψη του αεροδρομίου και του λιμένος του νησιού !

Το ΓΕΕΘΑ διατάζει άμεσα  τις δυνάμεις  να εκτελέσουν απόβαση-αεροπόβαση στο νησί πρίν γίνει εκμετάλλευση από τον εχθρό και μεταφέρει μεγαλύτερες δυνάμεις !



Το ρόλο των Εχθρικών Δυνάμεων ως απεικόνιση θα εκτελέσουν  οι Στρατιωτικές δυνάμεις του νησιού !

Πριν την απόβαση των Πεζοναυτών με άρματα και ελαφρά τεθωρακισμένα ....Επίλεκτη Μονάδα του ΓΕΕΘΑ πέφτει στο νησί για να εκτελέσει στόχους των εχθρικών Δυνάμεων και να προκαλέσει σύγχυση στον εχθρό !

Έφεδροι μαχητές του νησιού και απλοί πολίτες  ρίχνονται στη μάχη  με όλα τα μέσα ακόμη και με γεωργικά μηχανήματα οπλισμένοι με αυτόματα αλλά και με λιόκανα όπλα και καταφέρνουν να πανικοβάλλουν τον εχθρό που δέχεται τα πυρά από παντού !

Οι Ελληνικές Δυνάμεις επιτίθενται και ανακαταλαμβάνουν όλα τα προγεφυρώματα των Εχθρικών Δυνάμεων !


Καταδρομείς της ''Ζ ΜΑΚ'' με διαβολεμένη ταχύτητα πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού  κινούνται στο νησί  και  με το σύνθημα δεν ΄΄θέλουμε αιχμαλώτους΄΄ δεν αφήνουν κανέναν ζωντανό από τους στόχους  που πάτησαν το ποδάρι τους σε Ελληνικό νησί !

Η άσκηση έχει σκοπό να αποδείξει το μέγεθος της καταστροφής που θα συμβεί αν Τούρκος τολμήσει να πατήσει το νησί !
 Tούρκοι σε άσκηση αποβάσης πριν από λίγες ημέρες  απέναντι από Ελληνικό νησί ..Στόχο!

Χαρακτηριστικά Αξιωματικός των Ειδικών  Δυνάμεων ανέφερε ..
''Εύκολο είναι να πέσουν Τούρκοι στο νησί το πόσοι θα μείνουν ζωντανοί είναι μόνο δικό μας θέμα !''

  Η άσκηση  ''Αιγιαλός '' θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της  αναβαθμισμένης Άσκησης ΄''Καταιγίς''

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: