Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

''Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@...ΚΑΣ'' Ν.Σαρκοζί προς ΓΑΠ στις Κάννες: ''Είσαι ένας γ@...μένος ψυχοπαθής''

123-papandreou_sarkozy
Σύμφωνα με το βιβλίο «To Δίλημμα» του πρώην Ισπανού πρωθυπουργού, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει σήμερα το Reuters, πριν τη Σύνοδο του G20, στις Κάννες, το Νοέμβριο του 2011, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν έξαλλος με τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που είχε ζητήσε την διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του όταν τον αντίκρυσε.
Σύμφωνα με γαλλικές εφημερίδες, σε εργασιακό δείπνο που έγινε στις Κάννες, ο Νικολά Σαρκοζί επιτέθηκε φραστικά στον Παπανδρέου, ουρλιάζοντας ότι με την απόφασή του να ζητήσει δημοψήφισμα για το ευρώ στην Ελλάδα έθετε σε κίνδυνο όλη την Ευρωζώνη και αποκαλώντας τον...«a f..cking psycho», δηλαδή... «γα...μένο ψυχοπαθή!».
Μάλιστα, ο Σαρκοζί φέρεται να ήταν τόσο εξοργισμένος που πάτησε το ένα πόδι στην καρέκλα, επιχειρώντας να ανέβει στο τραπέζι για να... κτυπήσει τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, ωστόσο, τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του.
Ο Ν.Σαρκοζί φερόταν να πιστεύει ότι επρόκειτο για στημένη ενέργεια του ΓΑΠ με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος το να ζητήσει δημοψήφισμα...
«Ο Παπανδρέου είναι μα...κας, ένας πραγματικός μα...κας», φέρεται να είπε ακόμη ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Canard Εnchaine.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: