Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τέσσερις Τούρκοι σε θάνατο στο Ιράν και τη Σαουδική Αραβία!

EU_turk-islam_birligi_01_(x1772x)
Αποκαλυπτική ήταν η απάντηση που έδωσε για λογαριασμό του Ερντογάν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε ερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο, βουλευτής του κόμματος της αντιπολίτευσης του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP).


Όπως αποκαλύφθηκε, περισσότεροι από 6.000 Τούρκοι πολίτες (6.063 για την ακρίβεια) έχουν συλληφθεί ή/και καταδικαστεί σε όλο τον κόσμο (!) μέχρι τον Οκτώβριο 2013.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι δύο Τούρκοι πολίτες έχουν καταδικαστεί σε θάνατο στο Ιράν και άλλοι δύο στη Σαουδική Αραβία!

 Έμποροι ναρκωτικών; 

Θα είχε κυκλοφορήσει. Κατάσκοποι; 

Όσο και να ερευνήσαμε δεν κατορθώσαμε να εντοπίσουμε κάποια σχετική είδηση.


Οι τουρκικές διπλωματικές αντιπροσωπείες κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να διασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες κράτησης ή και να μετατρέψουν την ποινή του θανάτου σε ισόβια κράτηση, ενώ όπου υπάρχει το περιθώριο, προχωρά στον επαναπατρισμό τους, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους σε τουρκικές φυλακές…

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα λοιπόν από τον υπουργό Εξωτερικών, αποκαλύπτουν ότι οι συλληφθέντες ή/και καταδικασθέντες Τούρκοι πολίτες, είναι 3.602 στη Γερμανία, 214 στην Αυστρία, 307 στη Γαλλία, 253 στην Ολλανδία, 195 στο Βέλγιο, 188 στην Ελλάδα, 151 στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, 110 στη Βρετανία και 902 σε άλλες χώρες.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: