Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ισλαμικός εφιάλτης, η αποθέωση της ανωμαλίας (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Saudi_Arabia
Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε, ότι οι σκηνές είναι πολύ σκληρές. 


Αποτυπώνουν την «τιμωρία» μια υπηρέτριας στη Σαουδική Αραβία, η οποία, με βάση τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ό,τι και αν έχει κάνει, παραμένει ανθρώπινο ον και δεν αξίζει τιμωρίας που θα ήταν εντελώς απαράδεκτη ακόμα και για το ζωικό βασίλειο, στο οποίο αναμφισβήτητα ανήκουν οι ανώμαλοι τιμωροί…

Το παραθέτουμε κι εμείς, το είδαμε σε ανάρτηση του ***«http://www.defencenet.gr/», καθώς είναι χαρακτηριστικό της πολιτισμικής διαφοράς που υφίσταται ανάμεσα στις δυτικές και τις ισλαμικές κοινωνίες. 

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι τέτοιο παράδειγμα χαρακτηρίζει όλη τη σαουδαραβική κοινωνία.

Όμως, η κουλτούρα είναι συγκεκριμένη, και η ερμηνεία του «ιερού νόμου» των μουσουλμάνων (σαρία) από τους ψυχοπαθείς επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.


Και πολύ απλά, όσο «κινδυνολόγους» και να μας αποκαλέσουν, δεν επιθυμούμε να ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις στην Ευρώπη. Διότι μετά, άλλη επιλογή πέραν των όπλων και του γενικευμένου χάους δεν θα υπάρχει. 

Και ας μη βλέπουν το πρόβλημα διάφοροι ως μη υφιστάμενο.

Ήδη, σημαντικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αγωνίζονται να ελέγξουν τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα σε έναν άνισο αγώνα, αφού οι οικογένειες αυτές γεννούν πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών, το οποίο κάτι σημαίνει για τις δημογραφικές ισορροπίες.

Η ολιγωρία πληρώνεται, ιστορικά, πολύ ακριβά.

Η Ευρώπη όντως γερνάει και σίγουρα χρειάζεται κόσμο, αφού δεν μπορεί η ίδια να φέρει σε πέρας την οικονομική της επιβίωση. 

Μπορεί όμως να επιλέγει ποιους φέρνει να κατοικήσουν εδώ, υπάρχουν πολλοί νορμάλ που θα το επιθυμούσαν.


***http://www.defencenet.gr
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: