Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σαν σήμερα ο ΓΑΠ έβαλε την Ελλάδα στον "γύψο" - Το εθνοκτόνο Μνημόνιο

Super_-junta
Η ημέρα που τώρα όλοι θέλουν να ξεχάσουν είνα η 23η Απριλίου.
Σαν σήμερα το 2010, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε, με εγκληματική αμεριμνησία, την ένταξη της χώρας στον λεγόμενο μηχανισμό στήριξης, την γνωστή τρόικα, με τη συμμετοχή και την σιδηρά επίβλεψη του ΔΝΤ
 
Σαν μαύρη επέτειος, την οποία θα θέλουν σχεδόν όλοι να ξεχάσουν - πλην ίσως των ηθικών και φυσικών αυτουργών της - αναφέρεται πλέον η 23η Απριλίου, η ημέρα δηλαδή της εισόδου της χώρας στα μνημονια και στις μυλόπετρες της τρόικας. 
 
Πριν απο τέσσερα χρόνια, το 2010, διάστημα που μοιάζει με αιώνας και άλλαξε μια για πάντα την Ελλάδα, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε απο το Καστελόριζο, με εγκληματική αμεριμνησία, την ένταξη της χώρας στον λεγόμενο μηχανισμό στήριξης, που είχε δημιουργήσει η Άνγκελα Μέρκελ, τη λεγόμενη τρόικα, με τη συμμετοχή και την σιδηρά επίβλεψη του ΔΝΤ.
 
Το περίεργο είναι οτι τότε όλα τα ΜΜΕ στήριζαν τον Γ.Παπανδρεόυ σε αυτή του την απόφαση, ενώ τώρα όλα προσποιούνται ότι ήταν εναντίον του από την αρχή.

Όσο για τον ελληνικο λαό από το 44% που τον ψήφισε το 2009 είναι πρακτικα αδύνατο να βρεθεί κάποιος ψηφοφόρος του έξω στο δρόμο.

Όλοι τον βρίζουν εν χορώ σαν να τον ψήφισαν άλλοι
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: