Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δείπνο του "εμπόρου ψυχών" Τζ.Σόρος με υπουργούς, τραπεζίτες και εφοπλιστές

Satanikos2
Ο γνωστός για τις ανθελληνικές τους θέσεις και «έμπορων ψυχών» Τζόρτζ Σόρος βρέθηκε στην Αθήνα και δείπνησε σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος με υπουργούς της κυβέρνησης, τραπεζίτες και εφοπλιστές.


Προφανώς ο λόγος της επίσκεψης του, που όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία" έγινε το βράδυ της Πέμπτης, είναι οι business σε βάρος του ελληνικού λαού βέβαια και υπέρ της τσέπης του.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει πάρει θέση υπέρ των ισλαμιστών στην Ελλάδα και δίνει χρήματα στους Δημάρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη και Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για κοινωνικά έργα, όπως τα τζαμιά και αυτόν που έχει υπερασπιστεί τους Σκοπιανούς έναντι της Ελλάδας γιατί έτσι εξυπηρετούνται οι δουλειές τους στην ΠΓΔΜ.

Το ερώτημα είναι τι έκαναν στο ίδιο τραπέζι τα μέλη της κυβέρνησης με τον «εγκληματία» Τζ. Σόρος που βρίσκεται πίσω από κάθε βρώμικη ΜΚΟ και παίζει παιχνίδια σε βάρος ολόκληρων λαών για να αυξήσει τις καταθέσεις του. 

Το ερώτημα μάλλον ρητορικό είναι…

Μεταξύ των πολιτικών που παρέστησαν στο δείπνο ήταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης (ο καλύτερος μαθητής της τρόικας), ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης και οι υφυπουργοί Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης και Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: