Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Επισκεπτήριο στο Υ/Β Αμφιτρίτη: Μερικές φωτογραφίες και ένα Μπράβο

unnamed
Φίλος του e-amyna που επισκέφθηκε το Υ/Β Αμφιτρίτη την προηγούμενη εβδομάδα στον προβλήτα του ΟΛΠ, μας έστειλε φωτογραφίες από την επίσκεψη, μαζί με επαίνους για τη συμπεριφορά και τη φιλοξενία του πληρώματος, τους οποίους αξίζει να μεταφέρουμε.


Όπως μας τόνισε ο φίλος, το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο, αποδεικνύοντας ότι η πρωτοβουλία της ηγεσίας του ΠΝ να επιτρέπεται σε τακτά διαστήματα η επίσκεψη στα πλοία βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση. 

Λόγω της αυξημένης προσέλευσης του κοινού, το πλήρωμα του υποβρυχίου συνέχισε ακούραστα να δέχεται επισκέπτες πολύ πέρα από την ώρα λήξης του επισκεπτηρίου, πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε απορία, και με τον Κυβερνήτη και τον Ύπαρχο παρόντες σε όλο αυτό το διάστημα.

Εξ ίσου σημαντικό είναι ότι επετράπη σε μικρά παιδιά η είσοδος στο υποβρύχιο, με ειδική μέριμνα μελών του πληρώματος που τα βοηθούσαν στη σκάλα πριν την κάθοδο του γονέα. 

Ο ενθουσιασμός των πιτσιρίκων αναφέρεται μεγάλος… Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ρίχνοντας το σπόρο για μια νέα γενιά στελεχών με την ίδια αγάπη για το ΠΝ. Μπράβο λοιπόν στον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του Υ/Β Αμφιτρίτη, που διαφήμισαν το Πολεμικό Ναυτικό με την όλη παρουσία τους.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος από την επίσκεψή του στο υποβρύχιο, μαζί με όσες ανέβηκαν στην ιστοσελίδα του ΠΝ:

IMG_2853Αθρόα προσέλευση κοινού…
... και μια ελπιδοφόρα "νέα γενιά" ...… και μια ελπιδοφόρα “νέα γενιά” …
... από το πρωί ...… από το πρωί …
unnamed2… ως το βράδυ
unnamed3
unnamed

Δεν υπάρχουν σχόλια: