Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Γραφικοί ισχυρισμοί Τούρκων για "άγνωστο αεροπορικό μέσο στο Αιγαίο"! Θα δουν και UFO!!!

AAAp_g_big
 Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
<<Αεροπορικό μέσο, του οποίου δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος, παραβίασε προχθές το βράδυ-24/6 -  επί 4 λεπτά τον τουρκικό εναέριο χώρο δυτικά του Τσανάκκαλε.



Το αεροπορικό μέσο, χαρακτηρίστηκε, στη γνωστοποίηση του Γενικού Επιτελείου, ως μυστηριώδες αεροπορικό μέσο, το οποίο στις 17:09, σε ύψος 33.000 ποδιών, μπήκε μέσα στα χωρικά ύδατα κατά 1,1 ναυτικά μίλια>>.
Έτσι περιγράφουν, με δυο λόγια,τρεις εφημερίδες της Τουρκίας ( Aksam ,Hurriyet και Yeni Safak) την καταγραφή (;) ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου μέσου στην ευρύτερη περιοχή της Ίμβρου και δυτικά του Τσανάκ Καλέ , με χαρακτηριστικότερουςτίτλους αυτούς  της 2ης και της 3ης εφημερίδας  «Παραβίαση ‘άνευ ταυτότητας’ στον εναέριο χώρο μας».και «Μυστηριώδες αεροπορικό μέσο στους αιθέρες της Ίμβρου».

Η καταγραφή του ίχνους φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη ταραχή και αναστάτωση  στους Τούρκους επιτελείς ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να το εμφανίζουν... 


Η γνωστοποίηση της παραβίασης αυτής του τουρκικού εναέριου χώρου, έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου και όπως αναφερόταν εκεί , το μυστηριώδες  αεροσκάφος πετούσε σε ύψος περί τα 33 χιλιάδες πόδια ενώ μπήκε - κατά την ανακοίνωση - σε βάθος 1,1 ναυτικών μιλίων εντός του τουρκικού εναέριο χώρου.

Να θυμίσουμε ότι πριν  από ένα έτος, στις 1 Ιουλίου 2013 πάλι ένα «μυστηριώδες» αεροσκάφος φέρεται να παραβίασε  τον τουρκικό εναέριο χώρο χωρίς να γίνει έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος του.


Η Milliyet ανέφερε ότι ήταν ελληνικό που πέταξε  βορειοανατολικά της  Χίου προχώρησε σε παραβίαση  για έξη  λεπτά.



onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: