Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Με ''Εθνική συμμετοχή'' στην AUSA 2015

14.10.14-GENNHMATA-EGAINEIA-AUSA.EXHIBITION-WASHINGTON.600x450-01
Τη δεύτερη εμφάνιση του σε διεθνή έκθεση θα κάνει το κοινό – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ – στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου 2015 στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ με τη βοήθεια του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου.



Οι εκθέτες του Ελληνικού Περιπτέρου αναμένεται να είναι οι: Hellenic Aerospace Industry, Hellenic Vehicle Industry (ELVO), Hellenic Defense Systems (EBO-PYRKAL), IDE-Intracom Defense Electronics, Theon Sensors, Elfon, Alpha Systems/Kouimtzis and Dasyc.


Με την ''Εθνική συμμετοχή'' στην AUSA 2015 να τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και υποστηρίζεται και από το Enterprise Greece.


Στην έκθεση αναμένεται να παρευρεθούν ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και ο διευθύνων σύμβουλος του Εnterprise Greece κ. Δότσης καθώς και στελέχη του Υπουργείου και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικού Εξοπλισμού και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) που θα συνοδεύσουν την αποστολή και θα συμμετέχουν ενεργά με δικό τους χώρο εντός του Ελληνικού Περιπτέρου.


Η AUSA αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ανά διοργάνωση 600 εταιρίες και εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν έναν εκθεσιακό χώρο 27.800 τ.μ. περίπου, με τη συμμετοχή ακόμα 9 εθνικών περίπτερων (Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Καναδάς, Κορέα και Τουρκία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: