Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ηγέτης της «Ώρας» ο Ερντογάν – Δεν Αλλάζει την Ώρα στην Τουρκία !!!!

Ore-turchia_b2
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Μια ερώτηση γρίφος στην Τουρκία είναι από σήμερα πλέον το ΄΄τι ώρα είναι ; ΄΄. Τότε η σωστή απάντηση είναι η ερώτηση ΄΄με την ώρα Ευρώπης ;΄΄ η ΄΄με την ώρα Ερντογάν ; ΄΄ .



Μπερδεμένοι λοιπόν οι Τούρκοι και όσοι θα βρεθούν στην Τουρκία ρωτούν «τι ώρα είναι;» καθώς τα αυτόματα ρολόγια… αψήφησαν κυβερνητική «εντολή» να καθυστερήσει η μετάβαση από την θερινή στη χειμερινή ώρα έως τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 1ης Νοεμβρίου.


Ενώ η Ευρώπη γύρισε τους δείκτες μία ώρα πίσω, η Τουρκία παρέμεινε στη θερινή ώρα με απόφαση της κυβέρνησης ώστε να επωφεληθούν οι εκλογείς από το φως όταν προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα. 


Η ώρα θα αλλάξει στις 4 τα ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου !!!!!!!!.


Όμως, τα αυτόματα ρολόγια, υπολογιστές και smartphones άλλαξαν παρ’ όλα αυτά την ώρα με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση. 


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.in.gr, το hashtag #saatkac (τι ώρα είναι;) πήρε φωτιά στο Twitter.

Οργισμένα και ειρωνικά σχόλια κατέκλυσαν το Διαδίκτυο με πολλούς χρήστες να συνδέουν απευθείας την οδηγία για αναβολή της μετάβασης στη χειμερινή ώρα με την αυταρχική φιγούρα του Ταγίπ Ερντογάν.


«Βρισκόμαστε σε ειδική ‘ώρα Ερντογάν’», «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Τουρκία είναι σε EEST… Erdogan Engineered Standard Time», είναι κάποια από τα μηνύματα των χρηστών.

Θεωρούμε ότι μέσα από όλο αυτό το ΄΄αστείο΄΄ διαπιστώνουμε ότι όντως βρισκόμαστε σε ειδική ώρα Ερντογάν.

 Ο άνθρωπος ζει σε ένα δικό του κόσμο που δυστυχώς φοβόμαστε ότι θα στοιχήσει πολλά στην ευρύτερη περιοχή.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: