Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Συνεργασία βατραχανθρώπων της Δ.Υ.Κ και της Διοίκησης Υποβρυχίων σε αποστολές ανορθοδόξου πολέμου

bar
Η ενεργοποίηση του θαλάμου διαφυγής του νέου υπερσύγχρονου υποβρυχίου μας «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» Type-214AIP ενώ αυτό βρισκόταν εν καταδύσει προκειμένου να εξέλθουν από αυτό υποβρύχιοι καταστροφείς της ΔΥΚ για την εκτέλεση δικής τους αποστολής, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο πλαίσιο της μεγάλης διακλαδικής ασκήσεως μετά στρατευμάτων «Παρμενίων 2015», η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.


Όπως μας έλεγε υψηλόβαθμη πηγή του ΓΕΝ, «Η συγκεκριμένη πολύ απαιτητική άσκηση πραγματοποιήθηκε μακριά από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, όπου παραδοσιακά «παίζει» ο «Παρμενίων» και για ευνόητους λόγους έγινε σε νησί των Κυκλάδων.

Εκεί είχε πάει ο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και ενώ βρισκόταν εν καταδύσει έβγαλε την ομάδα των υποβρυχίων καταστροφέων της ΔΥΚ και μάλιστα στη διάρκεια νύχτας, οι οποίοι ακολούθως με υποβρύχιο κολύμπι, βγήκαν στην ακτή και «προσέβαλαν» στρατιωτική εγκατάσταση που βρίσκεται στο νησί.

Άσκηση, που απαιτεί επαγγελματισμό και ψυχραιμία στο έπακρο και γι’ αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο πλήρωμα του «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», όσο και στα βατράχια της ΔΥΚ».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: