Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΥΓΕ αλλά... Ακόμα οι κομμουνιστές κουμαντάρουν την ΕΡΤ

Επτάμισυ μήνες μετά την ανάληψη της Εξουσίας από την Νουδούλα, οι μπολσεβίκοι εξακολουθούν να ασκούν απολυτο έλεγχο στην Κρατική Τηλεόραση.


Στις Ειδήσεις της ΕΡΤ τρώμε καθημερινά στην μάπα κάθε είδους ανυπόστατες καταγγελίες για βασανισμούς αναρχοαριστερών από την Αστυνομία και για άσκημη συμπεριφορά Ελλήνων σε ισλαμιστές εισβολείς.



Την ίδια ώρα, οι διθυραμβικές εκπομπές προς τους συμμορίτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ενόψει των Δεκεμβριανών του 1944 συνεχίζονται κανονικά.

Εννοείται ότι εμείς οι Δεξιοί που σώσαμε τότε την Ελλάδα από τον Κομμουνισμό, υβριζόμαστε συστηματικά από την ΕΡΤ του Κωστάκη του Ζούλα ως ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες…


Ακόμη και οι ψυχαγωγικές εκπομπές της Κρατικής Τηλεοράσεως σε κάθε λογής αριστερούς είναι αφιερωμένες.


Για παράδειγμα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 21/12, η εκπομπή «Στα Τραγούδια λέμε ναι», που παρουσιάζει η απόγονος του Ίωνος Δραγούμη, γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στον κομμουνιστή δημοσιογράφο των «Νέων», Πάνο Γεραμάνη (1945 – 2005), επειδή – λέει – είχε 30 χρόνια μια εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα του Κρατικού Ραδιοφώνου για τους «Λαϊκούς Βάρδους».


Μάλιστα, ο παριστάμενος ποδοσφαιριστής της θρυλικής ομάδας του ΠΑΟ στο Γουέμπλεϋ (1971), Αριστείδης Καμάρας, αποκάλυψε το εξής εκπληκτικό: «Ο Γεραμάνης ήταν πολύ Ολυμπιακός και πολύ κομμουνιστής.


Αυτά τα δύο πράγματα δεν τα διαπραγματευόταν ποτέ. Κι αυτός ο φανατικός Ολυμπιακός, έγραφε στα «Παναθηναϊκά Νέα» την σωματειακή εφημερίδα του Παναθηναϊκού επί Χούντας»!..


ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ: Ήσαν τόσο καλοί (για να μη πω αφελείς μέχρι βλακείας…) άνθρωποι οι Απριλιανοί, που επέτρεπαν σε έναν φανατικό κομμουνιστή όπως ο χοντρο-Γεραμάνης να θησαυρίζει από τις δημοσιογραφικές του δραστηριότητες επί 21ης Απριλίου.


Κι ο τόσο συκοφαντημένος συνταγματάρχης Κ. Ασλανίδης που ήλεγχε απόλυτα τον Παναθηναϊκό επί Χούντας (σ.σ.: με την βοήθεια του Ηρακλή Τσίπρα, θείου του συριζαίου Αλέξη…) επέτρεπε στον «βαμμένο» Ολυμπιακάκια και φανατικό μπολσεβίκο Γεραμάνη να παίρνει επιπλέον χρήματα, γράφοντας κείμενα στο δημοσιογραφικό όργανο του Παναθηναϊκού!..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: