Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

«Πετάξτε τους τούρκους στην Θάλασσα..»...!!! Έτσι Οι ΚΟΥΡΔΟΙ χαιρετάνε τους μαχητές του Χαφτάρ και με χάρτη της Ελληνικής ΑΟΖ...!!!


Δημοσιογράφοι που εκφράζουν την Κουρδική Ροτζάβα, με έδρα την ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Κωνσταντινούπολη, «χαιρετούν» στο Twitter τις προελαύνουσες δυνάμεις του Στρατάρχη Χαλιφά Χαφτάρ στη Λιβύη.


Στον επίσημο τους λογαριασμό δημοσιεύουν φωτογραφίες με Κούρδους που πανηγυρίζουν καθώς και χάρτες των ορίων των ΑΟΖ Ελλάδος, Λιβύης, Κύπρου, Αιγύπτου, Ισραήλ, Λιβάνου και Συρίας, με τρόπο που να ακυρώνουν το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης.
 


Οι Κούρδοι γράφουν «στηρίζουμε τους μαχητές του ηρωικού Λιβυκού Εθνικού Στρατού που πολέμησε για την απελευθέρωση της Τρίπολης από τους Τούρκους τρομοκράτες» και «ρίξτε τους Τούρκους στην θάλασσα».
 


Επίσης, στα κουρδικά γράφουν «azadiye te!» και «τώρα έρχεται η λευτεριά!».
SigmaLive


WAR CORRESPONDENT-JOURNALISTS.@warcoresponted
 
Rojbas !Good morning !! We support the heroic fighters who fought to liberate from the Turks terrorists! Turkey wants abolitition of the Treaty of .." throw the Turks into the sea..!! " Azadiye te! Comes freedom!Good morning !
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
24 people are talking about this
 
 

πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμοι Κύριοι σας ζητώ να διαγράψετε το όνομα μου από το κείμενο σας με τον αστείο γελοίο και παρανοϊκό Γ.Δρακοπουλο γιατί διαφορετικά θα κινηθώ νομικά.Το αν διαθέτω 583 προφίλ η 1800 δεν είναι κάτι που σας αφορά μιας που τα προφίλ ταυτοποιουνται από την Google.Παρακαλώ να διαγράψετε το όνομά μου.

Ευχαριστω.