Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ “ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ”…


Ένα ασφαλές και σύγχρονο κέντρο υγείας για την περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών σε έκταση 25 στρεμμάτων δίπλα από τον καταυλισμό του ΚΥΤ δημιουργεί σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Το έργο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της ολλανδικής κυβέρνησης, ενώ θα περιλαμβάνει προκατασκευασμένα κτήρια που θα λειτουργήσουν ως χώροι ιατρικών εργασιών, εξέταση ασθενών, παροχή πρώτων βοηθειών ενώ θα υπάρχει και υποδομή βραχείας νοσηλείας.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου «το έργο θα βοηθήσει σημαντικά στην κατεύθυνση της αποσυμφόρησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αλλά και του Κέντρο Υγείας της πόλης.
Θα βοηθήσει δηλαδή σημαντικά το δημόσιο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας».

Τη στιγμή που κάποιος Έλληνας από απομακρυσμένη περιοχή μπορεί να πεθάνει λόγω έλλειψης νοσοκομείου στην περιοχή του, το μέλημά τους είναι να φτιάξουν κέντρο υγείας για τους απρόσκλητους επισκέπτες των νησιών μας.
Γι αυτούς που περνούν παράνομα στη Χώρα μας και ζητούν ίσα και περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: