Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η ΡΕΑΛ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ!…

1114-real

Οι πρωταθλητές Ευρώπης υπέγραψαν τριετή συνεργασία με την Εθνική τράπεζα του Άμπου Ντάμπι και με αφορμή το συγκεκριμένο deal αποφάσισαν να αλλάξουν ή καλύτερα να παραποιήσουν το έμβλημά τους.


Πιο συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι αφαίρεσαν από την κεφαλή του στέμματος που υπάρχει στο σήματης ομάδας τον μικρό σταυρό, προκειμένου να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες από τους Μουσουλμάνους κατοίκους του Άμπου Ντάμπι κατά την προώθηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ισπανική “Marca”.


Το σήμα θα παραμείνει ως έχει στην Ευρώπη. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τα χρήματα του συμβολαίου της διαφήμισης.

Η Ρεάλ δεν έχει τόσο ανάγκη από την τράπεζα του Άμπου Ντάμπι. 

Μάλλον η τράπεζα και οι μουσουλμάνοι έχουν ανάγκη να βγει ο Σταυρός από κάθε Δυτικό πολιτισμό. 

Αυτό είναι αλλαγή ιστορίας και αλλαγή σελίδας.

Επίσης για μερικά εκατομμύρια ακόμα, θα μπορούσαν να απαγορεύσουν στους παίκτες (όσοι είναι χριστιανοί) να κάνουν το Σταυρό τους όταν μπαίνουν ως αλλαγή ή όταν αυτοί βάζουν γκόλ.. και γιατί όχι να μην προσθέσουν και την Ημισέληνο στο σήμα της ομάδας!

Παρόμοια περιστατικά έχουμε και στην Ελλάδα όπου με (Ν)τροπολογία που ετοιμάζει ο Λοβέρδος ώστε να αφαιρεθεί ο Σταυρός από την Ελληνική σημαία και οι να σταματήσουν να χτυπούν καμπάνες από τις Εκλησίες!


Και να το διακωμωδήσουμε και λίγο…η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον ένα σοβαρό λόγο για να μην πάρει πότε ως προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη…...

© www.axisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: