Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τρίζει επικίνδυνα η Τουρκία

turkey
Η προχθεσινή δραματική κίνηση της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας να ανεβάσει τα επιτόκια δανεισμού από το 7,75% στο 12,5% έγινε σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στην ραγδαία κατάρρευση της τουρκικής λίρας, η οποία μέσα σε ένα μόλις χρόνο έχει χάσει 10% έναντι του δολαρίου. 

Ξαφνική Αεροπορική Επιδρομή σε “νηοπομπή ¨ του Αιγαίου ! (ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ)

download33
Ξαφνική Αεροπορική επιδρομή σε νηοπομπή που εντοπίστηκε να πλέει κοντά σε στις βραχονησίδες Καλόγηροι στέλνοντας ισχυρό μήνυμα σε πιθανούς πειρατές του Αιγαίου που επεξεργάζονται διάφορα σχέδια έστειλε σήμερα το ΓΕΕΘΑ !

ΙΜΙΑ 1996 – Συμπεράσματα και η ύβρη στους νεκρούς – ΑΘΗΝΑ 2014

IMIA--1
Για την Κρίση των Ιμίων, τις γνωστές, λιγότερο γνωστές ή και άγνωστες πτυχές της έχουν γραφεί πολλά και πιθανά τα επόμενα χρόνια όταν πολλοί από αυτούς που έχουν άμεση γνώση και συμμετοχή στην εξέλιξη της θεωρήσουν ότι οι συνθήκες θα είναι ώριμες ώστε να γραφούν – αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερα.

Μπάχαλο στη Βουλή, όταν ο Βενιζέλος επιτιθέμενος στο Καραμανλή είπε ότι δεν άσκησε ποτέ veto για τα Σκόπια…

AAAkaramanlis-1
Στα κάγκελα ανεβάζει για μια ακόμα φορά τους Νεοδημοκράτες βουλευτές ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή επανέλαβε την πάγια θέση του ότι στο Βουκουρέστι το 2008 η Ελλάδα δεν έθεσε ποτέ βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ καθώς αυτό ήταν συνολική απόφαση…

Όχι άλλα μνημόσυνα για τα Ίμια! Η καρπαζιά και ο λογαριασμός που ακόμη πληρώνουμε

9e98aedc969ccd3f426dda79eb9503fa_XL-600x450

Η “καρπαζιά” των Ιμίων πονάει ακόμη ,18 χρόνια μετά .

Την πληρώσαμε πανάκριβα όχι μόνο με το άνοιγμα του θέματος των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο που παραμένει ανοιχτό.

Διαμαρτυρίες κατά του Α.Γεωργιάδη στο Γενικό Νοσοκομείο "Θριάσιο" Ελευσίνας

adwnhs

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας "Θριάσιο" στην Ελλάδα, στον υπουργό Υγείας 'Αδ. Γεωργιάδη.

Economist: Η τροίκα παγιδεύει την Ελλάδα στον Κάτω Κόσμο

AAAΚΕΡΒΕΡΟΣ
Με τον Κέρβερο «ο οποίος παγιδεύει την Eλλάδα μέσα σε έναν οικονομικό Κάτω Κόσμο», παρομοιάζει την Τρόικα το οικονομικό περιοδικό «The Economist» το οποίο σε σημερινό δημοσίευμά του, ασκεί σκληρή κριτική στους εκπροσώπους των δανειστών μας.
«Στην ελληνική μυθολογία ο Κέρβερος είναι ένα σκυλί με τρία κεφάλια το οποίο φυλάει τις πύλες του Άδη.

Η εκτουρκισμένη καθημερινότητα των Ελλήνων Πομάκων…

pomakoi_koritsia
Πολύ ενδιαφέρον το πρωτοχρονιάτικο κείμενο του Πομάκου φίλου μας και γνωστού για τους αγώνες του ενάντια στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής Σεμπαεδήν Καραχότζα, που φιλοξενούμε σήμερα στο «Προξενείο-Στοπ». 

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2.04 ΤΟ ΠΡΩΙ - Ιμια: Το σήμα του Α/ΓΕΝ προς τις μονάδες του Στόλου

imia-agen-1
Δείτε το σήμα ντοκουμέντο από τον Αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γιάννη Στάγκα τα ξημερώματα 31ης Ιανουαρίου 1996,ώρα 2.04 το πρωί.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ - Κ.Σημίτης: Μετά την υποστολή της σημαίας ήρθε το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" (vid)

imia8436674_o
Δεκαοχτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κρίση των Ιμίων, την εθνική προδοσία και ταπείνωση που υπέστη ο ελληνικός λαός από την Τουρκία εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΙΜΙΑ 1996

 

Για εσχάτη προδοσία πρέπει να παραπεμφθούν οι υπαίτιοι της παραχωρήσεις Εθνικών Εδαφών και του Θανάτου 3 Ελλήνων Στρατιωτών... (δείτε το βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΘΚΕΠΙΧ - Ίμια 30 Ιανουαρίου 1996: Στρατιωτικό πλεονέκτημα είχαμε - Επελέγη η... προδοσία

PN21L
Την 30η Ιανουαρίου του 1996 η κρίση στην περιοχή των Ιμίων έχει κορυφωθεί με ναυτικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί και από τις δύο χώρες.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Ιμια 28/29 Ιανουαρίου 1996: Τα σημάδια της καταστροφής που δεν έβλεπε κανείς...

ImiaNightL
Εικόνες από το (βέβαιο...) μέλλον λόγω της απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων από την οικονομική κρίση εκτυλίχθηκαν πριν από 18 χρόνια στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο τότε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Λυμπέρης για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας στα Ίμια. 

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ας ασχοληθούμε με τις μεγάλες στρατηγικές λύσεις

01_aoz_kokino__article
aaan_lygeros  Ν. Λυγερός
Αντί ν’ ασχολούμαστε με τοπικές λεπτομέρειες που δεν οδηγούν πουθενά, ας ασχοληθούμε με τις μεγάλες στρατηγικές λύσεις.

Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη δεν είναι μόνο μια επιφάνεια, αλλά η προέκταση του στρατηγικού βάθους της θάλασσας.

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ.

8810a-eleniadamoublaxou2
Σαν άλλη Κυρά της Ρω, αγέρωχη μέχρι τέλους.
Ελένη Αδάμου-Βλάχου

8 λόγοι που η Συρία δέχεται επίθεση από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης

515c48bb2ab78
Syrian Free Press/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ  
Ο Richard Williamson, ένας Άγγλος καθολικός επίσκοπος*, απευθύνεται στον καθολικό χριστιανικό πληθυσμό παρουσιάζοντας 8 σημεία μέσα από τα οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Συρία δέχεται επίθεση, ποιες είναι οι μαριονέτες και ποιοι τους κινούν σε αυτήν την επίθεση, καθώς και τους λόγους για τους οποίους ο χριστιανικός κόσμος και η διεθνής κοινότητα πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες του συριακού λαού, του νόμιμου προέδρου του και του ηρωικού στρατού του, να αντισταθούν στις δυνάμεις του κακού που θέλουν να συνθλίψουν ένα από τα τελευταία προπύργια που αντιτίθεται στην Σιωνιστική/Αμερικάνικη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ

parta+ola+%281%29
Έπεσαν στην αντίληψη μου πρόσφατα δύο περιπτώσεις, οι οποίες με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το κράτος μας είναι ανάλγητο, αν υπάρχει πλέον.

Τεθωρακισμένα Μ-113Α3 για τον Ελληνικό Στρατό

AAAusaf_m113_apc_at_camp_bucca_iraq
To Μ113Α3 διαθέτει ισχυρότερο κινητήρα, βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων και εξωτερικά προσαρμοσμένες δεξαμενές καυσίμου που παρέχουν βελτιωμένη παθητική ασφάλεια συγκριτικά με τα Μ113Α1/Α2 του ΕΣ.

Αποστολή …ινγκόγκνιτο στο Κατάρ για τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

vaitsis-600x408
Τι κάνει στο Κατάρ ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Βαίτσης;

Μίζες εξοπλιστικών: Νέα λίστα-«φωτιά» με ύποπτα εμβάσματα!

XONTRES-MASES-630x453
«Φωτιά» παίρνει η ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις μίζες στην προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων του στρατού από την γερμανική εταιρεία Weggman καθώς στα χέρια των ανακριτών Σπ. Γεωργουλέα και Χρ. Μάρκου βρίσκεται λίστα που περιέχει κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών από το 2001 μέχρι το 2010.

Πατέρας Μυρτούς: «Μόνο ο Θεός μπορεί να τιμωρήσει πραγματικά αυτό το τέρας»

Islamiko-Gourouni_4475
«Η δικαιοσύνη σαφέστατα έκανε σωστά τη δουλειά της, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε ο πατέρας της 16χρονης Μυρτούς Γιάννης Παπαδομιχελάκης λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του Αχμέτ Βακάς, που κακοποίησε άγρια την κόρη του το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο. 

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ; Προβληματισμένη η ΕΛ.ΑΣ. με τον «Αλβανό των "Πυρήνων"»

Albanoi-Anthellines5
Η ομολογία του Αλβανού κακοποιού Τζούλιαν Σινάνι ότι ***συμμετείχε σε βομβιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους "Πυρήνες της Φωτιάς", προκαλεί απορία και προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία ερευνά την υπόθεση.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ - "Η απάθεια του μας προκαλεί έντονο προβληματισμό"

BENY_Portrait
Eξοργισμένη είναι η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ για την απάθεια που επέδειξε ο Yπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος μπροστά στην «απίστευτη δήλωση» του βουλευτή της ΠΓΔΜ, Χαϊρούλα Μισίνι, περί «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», που έγινε ενώπιόν του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας.

ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ "BARBAROS" ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για έρευνες στην "καρδιά" της Κυπριακής ΑΟΖ

MoggoloBARBAROS
Η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες για εντοπισμό υδρογονανθράκων στην «καρδιά» της ΑΟΖ Κύπρου ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Λευκωσίας. 

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πορεία οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και η ανθρώπινη τραγωδία στις χώρες της Ευρωζώνης

AAAιο05
Τη σημασία κατανόησης των στοιχείων που θα καταστήσουν την Ελλάδα ικανή να επιστρέψει στην ανάπτυξη υπογραμμίζει ο ***Mark Weisbrot, συνδιευθυντής του Κέντρου Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας στην Ουάσιγκτον, σε άρθρο γνώμης στη διαδικτυακή HUFFINGTON POST, με τίτλο «Greece Will Likely Begin Recovery This Year: Is Austerity Working?».

Το… Άβαταρ του Ερντογάν προεκλογικά στη Σμύρνη!

1
Ερντογάν 3D είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι οπαδοί του AKP, αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός τους μίλησε ως άλλος… Τζεντάι μέσω ολογράμματος!

Προκαλούν και πάλι τα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη

69d46b4897b1f393932f402eb2f20e3f_XL
Έτοιμοι να εορτάζουν και φέτος την 29η Ιανουαρίου, «ημέρα της εθνικής αντίστασης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης κατά της ελληνικής καταπίεσης», εμφανίζεται το κόμμα Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας (DEB)! 

Ο Φρανσουά Ολάντ ζήτησε από την Τουρκία να αναγνωρίσει την “Αρμενική Γενοκτονία”

AAA-επίσκεψη-τουρκία
Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, που πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία με στόχο την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, αναγκάστηκε να διασκεδάσει τους φόβους που εγείρει η ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διαβεβαιώνοντας ότι οι Γάλλοι θα ερωτηθούν για το θέμα με δημοψήφισμα.

Γερό καψόνι των Ισραηλινών σε βάρος Τούρκων δημοσ/φων

AAAο05
Δεν δείχνει να είναι εντελώς τυχαίο το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 17 Δεκεμβρίου. 

ΘΡΑΣΟΣ: "ΕΧΩ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ"! Η απολογία του Πακιστανού: "Ετσι βίασα και τσάκισα την 15χρονη Μυρτώ"

MirtoPakistanosL
«Εξάντλησε την κτηνωδία του».
Αυτό ήταν το σημείο που περιλάμβανε όλη την τραγωδία πυ λέγεται "Βιασμός και προσπάθεια δολοφονίας" της 15χρονης Ελληνοπούλας Μυρτούς από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Άουσβιτς: Ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

2014-01-27T084958Z_1978487972_LR2EA1R0OIZMX_RTRMADP_3_POLAND-630x468
Σήμερα ειναι η 69η επέτειος απο την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Bundesbank: Προτείνει κεφαλικό φόρο στις χώρες που απειλούνται με χρεοκοπία!

0001721
Οι χώρες που απειλούνται με χρεοκοπία θα πρέπει να αντλούν έσοδα από την επιβολή ενός εφάπαξ φόρου κεφαλαίου στον ιδιωτικό πλούτο των πολιτών τους, πριν να ζητήσουν βοήθειας από άλλες χώρες, αναφέρει η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Μπούντεσμπανκ) στη μηνιαία έκθεσή της.

Συναγερμός στην Τουρκία! Καταρρέει η λίρα!

erdoggan
Η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο η επιτροπή νομισματικής πολιτικής της, μετά την υποχώρηση της λίρας σε νέα χαμηλά επίπεδα - ρεκόρ και την ενίσχυση των πιέσεων από την αγορά για την αύξηση των επιτοκίων της.

Χωρίς άγημα και εθνικό ύμνο υποδέχτηκε ο Αβραμόπουλος τον Σκοπιανό υπουργό Άμυνας

avramopoulos_skopia-630x379
Επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε ο υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Ταλάτ Τζαφέρι (Talat Xhaferi).
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη υπουργού Άμυνας της γειτονικής χώρας στο υπουργείο. 

Συνεχίζει η πορεία του EuroAsia Interconnector

 AAA9416

AAAn_lygerosΝ. Λυγερός 

Συνεχίζει η πορεία του EuroAsia Interconnector μετά την αποδοχή από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την τρίτη φάση και τις οριστικοποιήσεις του όλου πλαισίου που ενισχύει την κυπριακή και την ελληνική ΑΟΖ αλλά διασφαλίζει επίσης και το θέμα της ενέργειας για την Κύπρο που είναι τόσα χρόνια απομονωμένη γεωγραφικά από την ενέργεια.

ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ - Το συγκλονιστικό έκτακτο δελτίο του MEGA για την τουρκική απόβαση στα Ιμια (vid)

ImiaTurkApovasiL
Το συγκλονιστικό δελτίο ειδήσεων, ως προς το περιεχόμενό του, του MEGA τη νύχτα της τουρκικής απόβασης στα Ίμια και τπου χαμού του ελικοπτέρου ΠΝ 21 της φρεγάτας "Ναυαρίνο" στις 31/01/1996

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ - Έκτακτο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής - Φόβοι κρίσης στο Αιγαίο a la Ίμια;

hellenicturkishlimenika
H τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» το τελευταίο διάστημα και η ελληνική πλευρά αρχίζει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πρόκλησης «θερμού επεισοδίου» στην επέτειο της κρίσης των Ιμίων. 

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ - Συνελήφθη η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου

EKTAKTOXL_0
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί. 

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εξοπλισμοί: Τρία “γαλάζια κελεπούρια” έχουν οι ανακριτές κι ένα…διαμέρισμα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ14-600x360
“Γαλάζια κελεπούρια” έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές για τους εξοπλισμούς.

Ένα εξ αυτών είχε κάνει και υπουργός, τα άλλα δυο περιφέρονταν ως δορυφόροι που όμως έκαναν κουμάντο. 

Στρατιωτικές κινήσεις κατά τις “Μέρες του ’36” και οι εκλογές της 26ης Ιανουαρίου

Ο-Ριζοσπάστης-της-επομένης-των-εκλογών-600x435
O «Εθνικός Διχασμός» καλά κρατούσε στην Ελλάδα τις «μέρες του ’36».
Μια εικοσαετία έντονων πολιτικών παθών, κινημάτων (επιτυχημένων ή όχι), εξοριών και εκτελέσεων ανάμεσα σε παλαιοδημοκρατικούς, οι οποίοι είχαν ως κύριο πρόσωπο αναφοράς τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και βασιλικούς.

Τι γράφει το Spiegel για τις δωροδοκίες στα εξοπλιστικά της Ελλάδας. Πρόσωπα και ονόματα

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ16-600x272
Όπως από ημερών είχαμε προαναγγείλει, ρεπορτάζ για την υπόθεση των δωροδοκιών στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα δημοσιεύεται στην αυριανή έκδοση του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», με επίκεντρο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ούλριχ Γκρίλο, ο οποίος, κατά την εξεταζόμενη από τις δικαστικές Αρχές περίοδο, ήταν επικεφαλής της εταιρίας «STN Atlas», η οποία, σύμφωνα με την κατάθεση του Παναγιώτη Ευσταθίου, εμπλέκεται στο σκάνδαλο.

ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ 5 ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ - ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ Ήταν ο κύριος σεισμός - Δεν υπάρχουν τραυματίες

seismos-kefallonia-xarths-2-L
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο που ανακοίνωσε πρώτο το σεισμό στις 16:00, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής. 

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Ιμια 1996: Η κρίση αρχίζει - Ο Θ.Πάγκαλος διαβεβαιώνει ότι "Το θέμα έχει κλείσει"!

AAA47423454
To defencenet.gr ξεκινά την δημοσιοποίηση μιας σειράς νέων στοιχείων που συνέλλεξαν οι συνεργάτες και οι συντάκτες του αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη στα Ίμια, όλες τις ημέρες της κρίσης και τις ημέρες που προηγήθηκαν της κρίσης. Στοιχεία που πραγματικά αλλάζουν πολλά από όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σώθηκες ρε μαλάκα Μήτσο ;…Σώθηκα Κυβερνήτα ! (video) Σώθηκες ρε μαλάκα Μήτσο τα κατάφερες ;…Σώθηκα Κυβερνήτα , εμάς μας προστατεύει ο Θεός για να φυλάμε την Πατρίδα !

AAAz83q
Μετά την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τους Αξιωματικούς, κάποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι συγκροτημάτων του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού έπιασαν δουλειά ! 

Κάνουν …πλάκα οι Τούρκοι στο Αιγαίο και τους κοιτάμε …ψύχραιμα

Screen-Shot-2014-01-25-at-8.45.15-AM-600x333
Μας κάνουν πλάκα στο Αιγαίο οι Τούρκοι. 

Το βίντεο είναι από τούρκους ψαράδες που με το έτσι θέλω πάνε στη βραχονησίδα Ζουράφα στο βόρειοανατολικό Αιγαίο και ψαρεύουν.

O Σόιμπλε τα είπε όλα: Δεν θα ήθελα να υποχρεωθώ να εφαρμόσω στη Γερμανία πρόγραμμα σαν αυτό της Ελλάδας

$$$444RAIX-630x504
«Δε θα ήθελα να υποχρεωθώ να εφαρμόσω κάτι τέτοιο στη Γερμανία», είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και με μια μόνο φράση τα είπε… όλα.

Το Πάσχα πέφτει νωρίς

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ15-600x450
Αν καταλαβαίνω καλά, που συνήθως καταλαβαίνω, ο αβροδίαιτος εφοπλιστής Ματαντός κελάηδησε στον Εισαγγελέα.