Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Με αγωγή «απαντά» ο Γ. Παπαντωνίου στον Ζήγρα

9684561fd1b45a29e2ded36430c2a376_XL
«Η λογική του μιζαδόρου είναι διαφορετική από την κοινή λογική» δηλώνει ο πρώην υπουργός –Στη Δικαιοσύνη μετά από συνέντευξη που έδωσε ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου


Με αγωγή σε βάρος του Νίκου Ζήγρα «απαντά» ο Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς Ζήγρα και δηλώνει πως ανέθεσε στους δικηγόρους του να καταθέσουν αγωγή σε βάρος του.

Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η «λογική του μιζαδόρου», η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται», σημειώνει στη δήλωση ο κ. Παπαντωνίου.

zigr
Ζήγρας: Ο Παπαντωνίου θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον στις συμβάσεις 

Στην επίμαχη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ζήγρας στην εφημερίδα Real για τις εξοπλιστικές προμήθειες, αναφέρει πως «ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει.  

Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο» λέει χαρακτηριστικά».

Κατηγορεί, επίσης, τον Αντ. Κάντα ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και πως δεν μίλησε για το ρόλο του ιδίου και του κ. Τραυλού επί υπουργίας Παπαντωνίου.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: