Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Στο Βουκουρέστι ξεκουράζεται ο συνταξιούχος Μ. Λιάπης

a27d70a3bc33c9f8bfa51570c1ad266f_XL

Μετά την Κουάλα Λουμπούρ ο πρώην υπουργός, που συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε το τζιπ του με πλαστές πινακίδες, κάνει τις διακοπές του σε χλιδάτο ξενοδοχείο στη Ρουμανία

Σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι κατέλυσε 15 ημέρες μετά το ταξίδι του στην Κουάλα Λουμπούρ, ο Μιχάλης Λιάπης.

Τη χλιδή του ξενοδοχείου JW Marriott, που βρίσκεται στο Βουκουρέστι, απολαμβάνει ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, λίγες ημέρες μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στη Μαλαισία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Λιάπης διένυσε οδικώς πάνω από 1.100 χιλιόμετρα για να φτάσει στο Βουκουρέστι και διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου συνήθως φιλοξενούνται αρχηγοί κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών.

Μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες, καζίνο, σπα και εστιατόρια με γκουρμέ πιάτα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ακριβότερη συνοικία του Βουκουρεστίου.
liapis
Η επίμαχη φωτογραφία από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του πρώην υπουργού στη Μαλαισία

Όπως αναφέρεται, ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, μεταξύ των οποίων και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ.
liapis1

Το αρχοντικό στην Ευρυτανία

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μόνο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε κοινοτικά κονδύλια που προορίζονταν για τουριστικούς ξενώνες, προκειμένου να ανακαινίσει το αρχοντικό του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, αλλά και ότι δήλωσε πως το ακίνητο έχει λιγότερα τετραγωνικά μέτρα προκειμένου να γλιτώσει δημοτικά τέλη και ενιαίο φόρο ακινήτων.

Ο ίδιος βέβαια αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία και κάνει λόγο για προσπάθεια στοχοποίησής του προκειμένου να πληγεί πολιτικά.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: