Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Το τραγούδι αφιερωμένο στον κ.Ρέμο που θαυμάζει τον Κεμάλ

remos_kemal708
Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου περί Κεμάλ και Τουρκίας έγιναν πρώτο θέμα στο Militaire.gr από χθες το πρωί.
Από εκείνη την ώρα το θέμα πήρε διαστάσεις.


Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι αντιδράσεις από σωματεία Ποντίων δεν άργησαν.
Απολύτως δικαιολογημένες…

Ανακοίνωση κατά του Αντώνη Ρέμου για την “εμπρηστική” δήλωση του διάσημου τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ εξέδωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού, χαρακτηρίζοντας τον «παράφωνος» και ανιστόρητος.

Προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Ρέμος με ανάρτηση του στο facebook: “Έγινε λάθος στη μετάφραση ή τα τουρκικά μέσα παρουσίασαν λανθασμένα τα λεγόμενα μου”

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «παράφωνες και ανιστόρητες δηλώσεις» από πλευράς τραγουδιστή τον οποίο και προσκαλούν στα γραφεία τους προκειμένου να τον ενημερώσουν για την προσωπικότητα του Κεμάλ και όσα με εντολή του συντελέστηκαν σε βάρος του ποντιακού ελληνισμού.

Παράλληλα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακό Ελληνισμού ζητάει για μια ακόμη φορά από το υπουργείο Παιδείας να να συμπεριληφθεί η ιστορία του μικρασιατικού και του παρευξείνιου Ελληνισμού ολοκληρωμένα στα εγχειρίδια όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Εμείς θα προσθέσουμε μόνο ότι η αξία του τραγουδιστή Ρέμου δεν θα κριθεί απ΄ αυτές τις δηλώσεις.
Τους έρωτές μας όλοι λίγο πολύ με το Ρέμο τους…περάσαμε.

Άλλο αυτό όμως κι άλλο να θίγεις έστω και από αφέλεια τη πονεμένη μνήμη ανθρώπων που ακούν το τραγουδι στο βίντεο κι ακόμη ανατριχιάζουν.
Αφιερωμένο στον κ.Ρέμο..


Δεν υπάρχουν σχόλια: