Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα βομβιστική επίθεση στο Νιου Τζέρσει: Βόμβα εξερράγη έξω από τον σταθμό του Μετρό (βίντεο)

ekriximanhatan_0
ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ
Ο ISIS ANEΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Νέα βομβιστική επίθεση έλαβε χώρα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Νιου Τζέρσεϊ, μετά το τριπλό προχθεσινό χτύπημα πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μανχάταν και στην Μινεσότα.

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά σε σταθμό του μετρό. 


Η έκρηξη έλαβε χώρα την ώρα που ρομπότ της Αστυνομίας εξέταζε ένα ύποπτο αντικείμενο, ενώ τα αμερικανικά Μέσα σημειώνουν ότι δεν ήταν ελεγχόμενη.

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.


Νωρίτερα, ο δήμαρχος της περιοχής ανέφερε ότι δύο άνδρες βρήκαν το ύποπτο αντικείμενο σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σταθμό του τρένου.


Στο σάκο δεν υπήρχε μια αλλά συνολικά πέντε ύποπτες συσκευες.
Στο σημείο είχαν κληθεί πυροτεχνουργοί ενώ χρησιμοποιήθηκε και ένα drone.

«Το drone μας έδωσε την εικόνα ότι το πακέτο είναι ύποπτο και μπορεί να πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό» είχε δηλώσει εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Υπενθυμίζεται ότι σε κάδο απορριμμάτων είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμος που εξερράγη σε αγώνα δρόμου στο Νιού Τζέρσεϊ το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και στο Μανχάταν το βράδυ της ίδιας ημέρας

Λίγο αργότερα ένας μοναχικός λύκος επιχείρησε να σκοτώσει αθώους πολίτες σε εμπορικό κέντρο στην Μινεσότα όπου και τελικά κατάφερε να τραυματίσει με μαχαίρι οκτώ ανθρώπους πριν σκοτωθεί από τα πυρά των αστυνομικών.

Ακολουθεί βίντεο με την στιγμή της έκρηξης












Δεν υπάρχουν σχόλια: