Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εδώ τα καλά ακίνητα, εδώ τα καλά αυτοκίνητα! «Το μεγάλο παζάρι ψυχών της Ευρώπης» στην γειτονιά σας

150
Εδώ τα καλά Ακίνητα!
Εδώ τα καλά Αυτοκίνητα!
Εδώ το τζάμπα φαί!
Πάρε κόσμε, πάρε!


Μόλις έφτασε στην γειτονιά σας «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».

Είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε τα λεφτά σας, γιατί δεν θέλουμε να πεθάνετε από την πείνα, γιατί δεν θέλουμε να υποφέρετε.

Είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε να μπείτε για τα καλά όλοι οι Έλληνες στην νέα εποχή, στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε τις ζωές σας. Είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε τις ΨΥΧΕΣ σας. (σχόλιο καναλιού)

Ακίνητα, αυτοκίνητα και δωρεάν αγορές θα κερδίζουν, μετά από κληρώσεις, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την εξάπλωση της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής (με κάρτες) σε όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές.


Τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, έχουν ήδη εγκρίνει οι εκπρόσωποι των δανειστών.
Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν γενναίες εκπτώσεις φόρων, αφού το ισχύον σύστημα με τις αποδείξεις που ίσχυε μέχρι σήμερα, θα καταργηθεί.

Oι Έλληνες φορολογούμενοι που θα χρησιμοποιούν το πλαστικό χρήμα στις συναλλαγές τους, θα μπαίνουν σε κληρώσεις με πολύ μεγάλα έπαθλα:
– Δωρεάν αγορές: κάθε μέρα, 50 τυχεροί σε ολόκληρη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να μην πληρώσουν αυτά που αγόρασαν.

– Αυτοκίνητα: οι αποδείξεις από τη χρήση της κάρτας θα συμμετέχουν σε μηνιαίες κληρώσεις για 5 αυτοκίνητα, που θα διατίθενται από το «στοκ» των κατασχεμένων οχημάτων που υπάρχουν στον ΟΔΔΥ.
– Ακίνητα: ο… μεγάλος τυχερός, ένας κάθε χρόνο, θα κερδίσει ένα σπίτι.

Επίσης, το νομοσχέδιο, που αναμένεται να ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και δεν θα «πιάνει» τους άνω των 75 ετών και όσους ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, θα προβλέπει έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ευρώ, αρκεί, φυσικά, οι αποδείξεις από τις συναλλαγές με κάρτα να έχουν αξία ίσης με το 10% έως και το 30% του εισοδήματος του φορολογούμενου.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων από πλαστικό χρήμα, θα πληρώνει φόρο 22% επί της διαφοράς μεταξύ του απαιτούμενου ποσού και του δηλωθέντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: