Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Πορεία τιμής στον Λεωνίδα με σημαντικές συμμετοχές

ziazias_poreia-640x330

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 διεξήχθη με απόλυτο επιτυχία ,η πορεία τιμής με την επωνυμία “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ”,25 χλμ στην περιοχή  των Θερμοπυλών και του θρυλικού όρους Καλλίδρομου.


Παρών και ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ο οποίος σημειώνει:

Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν απλώς μια όντως ευχάριστη ορειβασία ,αλλά η απόδοση τιμής στον Λεωνίδα και στους Συμπολεμιστές του,ως το απόλυτο διαχρονικό και παγκόσμιο σύμβολο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στην Πατρίδα,η ανάδειξη των αξιών της φιλοπατρίας, της αυτοθυσίας,του χρέους του καθήκοντος και της αναδείξεις της μάχης ως μια ο τις κορυφαίες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας.

art8902136681333617615811991193_small

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ”και πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Λαμίας για την σημαντική βοήθεια που παρείχε.

Ευχή όλων μας ,το “Μολων Λαβέ ” του Λεωνίδα ,που αποτελεί σύμβολο ψυχικού βάθους της Ελληνικής ανδρείας,να γίνει πίστη και θέληση των μίζερων ταγών της χώρας μας.

Ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο ήταν επίσης η μεγάλη συμμετοχή νέων σε αυτόν τον δρόμο τιμής .

Εμείς οι μεγαλύτεροι πάντως κατά την διάρκεια της πορείας …..θυμηθήκαμε το δημώδες άσμα “να ήταν τα νιάτα δυο φορές …….”
Το 2017 μαζικότερη συμμετοχή .
Χρέος όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: