Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

‘Άριστος ο Πλωτάρχης και Ύπαρχος του «Υ/Π ΠΙΠΙΝΟΣ»…Τέτοια Στελέχη κοσμούν το ΠΝ!

npg_8359-1024x683
Αν έχεις τέτοια Στελέχη δεν φοβάσαι τίποτε και κανέναν και η Επιβράβευση του Αξιωματικού  του Πολεμικού Ναυτικού από τον Αρχηγό είναι ελάχιστη  αναγνώριση των  Στελεχών απο την Ιεραρχία του ΠΝ…Μακάρι να γίνει και απο τον ΥΕΘΑ!


Σε συνέχεια της καθιέρωσης του θεσμού της επιβράβευσης και της ανάδειξης της αριστείας και των εξαίρετων πράξεων από τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ως ελάχιστη αναγνώριση στο πρόσωπό τους,  επιδόθηκε η «Επιβράβευση Αριστείας – Εξαίρετων Πράξεων» στον Πλωτάρχη Φωκίωνα Μαϊράγκα ΠΝ.


Ο Πλωτάρχης πέραν και άνω των προβλεπομένων, και παράλληλα με την εκτέλεση των απαιτητικών καθηκόντων του ως Ύπαρχος του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την επιτυχή αντιμετώπιση των πάσης φύσεως τεχνικών προβλημάτων που ανέκυψαν κατά την ενεργοποίηση και επιχειρησιακή ένταξη των υποβρυχίων ΚΑΤΣΩΝΗΣ, ΩΚΕΑΝΟΣ, ΠΙΠΙΝΟΣ και ΜΑΤΡΩΖΟΣ. 


npg_8357-1024x683

Επιδεικνύοντας οξύνοια αυτοπεποίθηση και ευρηματικότητα και ενεργώντας πάντα με γνώμονα την αύξηση της αυτάρκειας της Διοικήσεως και τη μεταφορά στα πληρώματα της αποκτηθείσας γνώσης και εμπειρίας, συνέχισε την παράδοση της αξιοσύνης και του αξιόμαχου των υπηρετούντων στα υποβρύχια του Ελληνικού Στόλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: