Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...!!! Παπαδημούλης: Όλα τα έσοδα από τα 15 ακίνητα που νοικιάζω σε ΜΚΟ θα τα διαθέτω σε φτωχούς Έλληνες και μετανάστες

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τα γραφόμενα στο «Πρώτο Θέμα» για τις μισθώσεις 15 διαμερισμάτων σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας τα οποία απέκτησε την τελευταία διετία - Υπερασπίζεται τη νομιμότητα της ενασχόλησής του με το real estate, κάτι που η εφημερίδα δεν αμφισβήτησε - Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του



Την πρόθεσή του να διαθέτει εφεξής για «δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης» τα καθαρά έσοδα από τα διαμερίσματα που ενοικιάζει μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην κοινή γνώμη τα δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που έφερε στο φως αναλυτικά στοιχεία για τις μαζικές αγορές ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας και τη μίσθωσή τους σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.


Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα γραφόμενα στο «Πρώτο Θέμα», που παρέθεσε στοιχεία για τις μισθώσεις 15 διαμερισμάτων σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας τα οποία απέκτησε την τελευταία διετία, ο κ. Παπαδημούλης υπερασπίζεται τη νομιμότητα της ενασχόλησής του με το real estate, κάτι που η εφημερίδα δεν αμφισβήτησε.



Παράλληλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι έγινε στόχος της λόγω των πρωτοβουλιών που παίρνει στις Βρυξέλλες.


Βάλει επίσης εναντίον όσων με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο παραλλήλισαν τη δραστηριότητά του με πολιτικούς που έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις διαφοράς, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: