Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Για που ετοιμάζονται με στολές ΡΒΧ οι Καταδρομείς της Δύναμης «Δ»;

AAA6-6
Ετοιμάζονται για να έτοιμοι προς αναχώρηση  ανά πάσα στιγμή   και δεν τους τρομάζουν οι καιρικές συνθήκες .


..Το να εκτελούν βολές μάχης  όμως προϋποθέτει ετοιμασία για μάχης  για αγώνα  εκ του συστάδην και μάλιστα σε με συνθήκες  όχι συνηθισμένες !

Οι Βολές μάχης που εκτελούν διακρίνονται από την ταχύτητα και την σφοδρότητα και λιγότερο για την ακρίβειά τους ..

Αν και η απόσταση που μπορούμε με ευκολία να υποθέσουμε δεν ξεπερνά τα 25 μέτρα οπότε η στόχευση για αυτούς τους επαγγελματίες είναι περιττή!

1-5
Αυτό που μας κάνει εντύπωση στις φωτογραφίες που αποδέσμευσε το ΓΕΣ είναι οτι οι μαχητές της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης είναι εξοπλισμένοι με στολές ΡΒΧ και εκτελούν βολές με την χρήση των στολών που όλοι γνωρίζουμε την δυσκολία της εκτέλεσης με αυτές τις Στολές !
3-7
Τι εντυπωσιακό είναι οτι και στην άσκηση των Ανεξάρτητων Υπομονάδων της Λήμνου οι μαχητές φορούσαν και εκεί στολές ΡΒΧ(φώτο) από την Άσκηση !
 
5-4
Αν και δεν έγινε γνωστός ο τόπος διεξαγωγής των βολών γνωρίσουμε οτι στη Μακεδονία αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται πυρετωδώς  Ειδικές Δυνάμεις της Ταχείας Αντίδρασης !

2-6
Στιγμιότυπα από την εκπαίδευση Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, με εκτέλεση βολών μάχης ταχείας αντίδρασης, που πραγματοποιήθηκε το δεύτερο του Σεπτεμβρίου 2014.

4-6
Οι Μαχητές κινούνται σε ομάδες με επικεφαλής Αξιωματικό που ελπίζουμε να μην ξεχωρίζει από τα νέα τύπου άρβυλα που λανσάρουν στον Στρατό κάποιοι …εκτός και αν άρχισε η χορήγηση νέου τύπου Αρβυλών στις Μονάδες !

5-5

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: