Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Θρήνος της Μάνας Σπαραγμός …Σήκω Λεβέντη μου!

290115155746_6435-1024x682AAA
Οι δικοί του άνθρωποι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη συμφορά που βρήκε την οικογένεια τους.


Ο γιος, σύζυγος, πατέρας, φίλος… δεν είναι πια μαζί τους, αφού έχασε τη ζωή του στη συντριβή του πολεμικού αεροσκάφους F-16 στην Ισπανία.

Σήμερα, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για το «τελευταίο αντίο» στον Παναγιώτη Λάσκαρη, τον 35χρονο έμπειρο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας,  ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην νατοϊκή βάση, μαζί με τον σμηναγό, τον 31χρονο Αθανάσιο Ζάγκα


290115140716_6951
. Τιμητικό άγημα και πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το ναό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του αλλά και η σύζυγός του που δεν μπορούσαν να αντέξουν το χαμό του.

Ο Έλληνας σμηναγός ήταν και πατέρας, είχε ένα γιο. Η μητέρα του, δεν άντεξε και λιποθύμησε, ενώ λίγο πριν φώναξε ξεψυχισμένα: «Λεβέντη μου! 

Ο Θεός τον ήθελε στον ουρανό».
ΑΘΗΝΑ - ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΣΚΑΡΗ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ο Υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας, αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ένοπλων Δυνάμεων, καθώς και Τούρκος ανώτατος αξιωματικός έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία του.

ΑΘΗΝΑ - ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΣΚΑΡΗ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Στεφάνι έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος.

Τιμητικό στεφάνι έστειλαν από κοινού Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, καθώς και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν λεφτά στο Χαμόγελο του Παιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: