Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

H Ξάνθη υψώνει την Ελληνική Σημαία στο ύψωμα «Αυγό» ! Εκτός και άν …

sikosan-simaia-150-tetragonikon-xio-eikones-483x340
Εδώ και αρκετό καιρό το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ξάνθης και ο άτυπος Σύλλογος «Φίλοι της Σημαίας » έχουν συμβάλει με όλες τις δυνάμεις τους να υψώσουν την μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία στο Ύψωμα Αυγό μια τοποθεσία από όπου θα είναι ορατή απο παντού στη Πόλη της Ξάνθης και όχι μόνο !


Αφού τα χρήματα μαζεύτηκαν από συνδρομές απλών ανθρώπων κατασκευάστηκε ο Ιστός και η Ελληνική Σημαία Μεγάλων Διαστάσεων προέκυψε ως συνήθως θέμα Αρχαιολογίας ! 


shmaia-aygo-xanthi-3-1508x706_c
Το θέμα αυτό καλείται να εξετάσει το ‘’Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης’’ την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου  στην Κομοτηνή !

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι το θέμα είναι τυπικό και όχι ουσιαστικό ,ούτε θέλουμε να σκεφτούμε ότι  θα  υπάρχει περίπτωση αρνητικής απαντήσεως στο Αίτημα για Ύψωση της Ελληνικής Σημαίας .…

Στο θέμα θα επανέλθουμε λίαν συντόμως αν και μας προβλημάτισε το ότι το θέμα έρχεται στο αρμόδιο όργανο από την 5η Νοεμβρίου  που υποβλήθηκε …

Τέλος Ιανουαρίου και ελπίζουμε να έχουμε καμιά αναβολή για την αναβολή !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΑΑΣ του Παραστήματος  Ξάνθης  2015
ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση Μεγάλης Σημαίας, στο υψ. ‘’Αυγό’’ ( Τελική Φάση )
ΣΧΕΤ:
α. Αριθ. Πρωτ. 888 / 2 Οκτ.2014/ ΕΑΑΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

β. Αριθ.Πρωτ. 3468 / 20-10-2014 / ΛΑ’ ΕΚΠΑ

γ. Αριθ. Πρωτοκ.148 / 5 Νοε.2014 / Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης

δ.Επικοινωνία 23Ιαν.2015 / Γραμματέας ΣυμβουλίουΑρχαιοτήτων Α.Μ.Θ

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης και οι ‘’ Φίλοι της Σημαίας’’, σας πληροφορούν ότι, σύμφωνα με το (δ) σχετικό, το ‘’Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης’’, ως αρμόδιο Όργανο, θα συνέλθει στις 29 Ιαν.2015 (ΠΕΜΠΤΗ) και ώρα 09:00 στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο(οδός, Α. Συμεωνίδη 4).

Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετάσει ( Θέμα 5ο), είναι και η αίτηση για την Τοποθέτηση της Σημαίας στο Υψ. ‘’Καλλιάδιον’’ (ΑΥΓΟ), που υποβλήθηκε με το (α) σχετικό.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΤΣ του Παραρτήματος, καθώς και αντιπροσωπεία του άτυπου Συλλόγου ‘’ Φίλοι της Σημαίας’’, θα παραστούν στη συνεδρίαση, μαζί με τον αρμόδιο Νομικό Σύμβουλο τους. 


Όσοι επιθυμούν από την κοινωνία της Ξάνθης, δύνανται να παραστούν.

Ευελπιστούμε στην θετική και ταυτόχρονα επιθυμητή, από όλη την Κοινωνία της Ξάνθης, εξέλιξη του θέματος. Θα παρέχεται διαρκής ενημέρωση από τα ΜΜΕ και την ιστοσελίδα : www.eaasxanthis.gr.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση του κοινού.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: