Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Όσο υπάρχουν «δάσκαλοι» θα βγαίνουν …Μαθητάδες (Φωτο & video)

AAA_7-12
Δεν άφησε την ευκαιρία το Κομάντο ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς Χρίστος  να παραστεί στην τελετή απονομής Πτερύγων στους νέους Αλεξιπτωτιστές που βγήκαν  απο τη ΣΧΑΛ την περίφημη Σχολή που βγάζει «Ομπρελάδες «που θα ενισχύσουν τις Μονάδες και ειδικά των Ειδικών Δυνάμεων που τους Περιμένουν πως και πως!


3-22

Παρών και ο Στρατάρχης της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος  Βασίλειος Τελλίδης που είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές  της «μετατροπής » των Ενόπλων Δυνάμεων σε τμήματα  ειδικών Δυνάμεων με συγκεκριμένη αποστολή και στόχο που θα είναι φαρμάκι για ανταρτοπόλεμο του Αιγαίου !1-22

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο  Στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων ο Γιώργος ο Μαυρομανωλάκης !

Την τελετή της απονομής τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνας κ.κ. Κωσταντίνος6-15

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, η τελετή απονομής Πτερύγων στα νέα αστέρια των Αλεξιπτωτιστών !

Η απονομή Πτερυγων Αλεξιπτωτιστών Στατικού Ιμάντα έγινε παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου
Στρατού Αντιστράτηγο κ. Χρίστο Μανωλά, στο προσωπικό Μονάδων των Ειδικών  Δυνάμεων, οι οποίοι αποφοίτησαν από το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης  Αλεξιπτωτιστών (ΣΒΕΑ).

8-5

Η εκπαίδευση διήρκεσε 8 εβδομάδες, από την οποία αποφοίτησαν 12 Μόνιμοι Αξιωματικοί, 26 ΔΕΑ και Υπαξιωματικοί καθώς και 94 Οπλίτες θητείας.

9-8
Οι “Μαθητές» που αποφοίτησαν απο την ΣΧΑΛ θα επανδρώσουν Μονάδες σαν και αυτές που θα δείτε στο κάτωθι video


Δεν υπάρχουν σχόλια: