Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Παγκόσμιος Συναγερμός – Η Ουάσινγκτον… χορεύει σε ρυθμούς πολέμου με τη Ρωσία!

cf80ceb1ceb3ceb
Προ των πυλών του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…
Με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης…


Οι αλόγιστοι Αμερικανοί ηγέτες κινούνται συνεχώς… εμπρηστικά απέναντι στη Ρωσία, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο της εκπυρσοκρότησης για την έναρξη ενός μεγάλου πολέμου.


Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η ουκρανική πολιτοφυλακή αυτοάμυνας, στην αποσχισθείσα περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς, έχουν προειδοποιήσει ότι το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζεται να σπάσει την εύθραυστη κατάπαυση του πυρός και να συνεχίσει την επίθεσή της.


Η άρνηση, όπως όριζε η εκεχειρία, να αποσύρει πλήρως το βαρύ πυροβολικό και τη συνεχιζόμενη πρακτική των ασκήσεων με πραγματικά πυρά κοντά στη ζώνη των συγκρούσεων είναι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρατίθενται.


Την ανάπτυξη του κινδύνου για την έναρξη του πολέμου «σπρώχνει» και η άφιξη *** 300 Αμερικανών Αλεξιπτωτιστών στην Ουκρανία έτσι ώστε να συνεργαστούν με τους νεοναζί της εθνικής φρουράς του Κιέβου, που έχει αποδειχθεί από το παρελθόν πως αποτελούν τους χειρότερους παραβάτες στην Ανατολική Ουκρανία.


Η κατάπαυση του πυρός Μινσκ – μετά από μεσολάβηση Ρωσίας, Γερμανίας και Γαλλίας – έχει κλείσει πάνω από δύο μήνες από τη στιγμή που τέθηκε σε ισχύ. Λόγω του καθεστώτος στο Κίεβο και την παραβίαση των προηγούμενων εκεχειριώ, η διάρκεια της τελευταία, που υπεγράφη στις 12 Φεβρουαρίου, εξέπληξε πολλούς.
Αλλά τώρα φαίνεται ότι το ανάχωμα είναι έτοιμο να σκάσει «εγκαινιάζοντας» περισσότερη βία στην περιοχή.


Είναι βαθύτατη η ανησυχία αφότου οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν μετακινηθεί στην περιοχή του Ντόνετσκ κοντά στη ζώνη των συγκρούσεων.


Η άφιξη των Αμερικανικών στρατευμάτων είχε ήδη περιγραφεί από τη Μόσχα ως παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός Μινσκ. Αρκετά κακό στην υπόθεση ήταν ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να διεξάγουν τις στρατιωτικές τους ασκήσεις στο μακρινό δυτικό τμήμα της χώρας, κοντά στην πόλη του Λβιβ.


Ανεξήγητα, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τα στρατεύματα των ΗΠΑ που ανήκουν στην 173η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, έχουν αναλάβει θέσεις «εκπαίδευσης» στο Ντόνετσκ, μόλις 20-30 χιλιόμετρα από την εμπόλεμη ζώνη.

 Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν τις πόλεις Artemivsk, Severodonetsk και Volnovakha.

Επιπλέον, η στρατιωτική εκπαίδευση που παρέχεται από τους Αμερικανούς, περιλαμβάνει τη χρήση όπλων προέλευσης Ηνωμένων Πολιτειών και όχι τα συνηθισμένα πυρομαχικά σοβιετικού τύπου που χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Alexander Lukashevich σημειώνει ότι ο τρόπος κατάρτισης δείχνει ότι η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για την παροχή θανατηφόρων όπλων προς το καθεστώς του Κιέβου.


Το ανησυχητικό αποτέλεσμα του «σπασίματος» της κατάπαυσης του πυρός στην ανατολική Ουκρανία, είναι ότι αυτή τη φορά μαζί τις Ηνωμένες Πολιτείες σε έναν ανανεωμένο πόλεμο είναι έτοιμες συμμετάσχουν απροκάλυπτα και άλλοι.


Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, αλλά και δύο ακόμη στενά ευθυγραμμισμένα μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ – Ο Καναδάς και η Βρετανία. Σχεδόν 600 στρατιώτες από τις τρεις αυτές χώρες είναι σε θέση να ενεργήσουν ως «στρατιωτικοί σύμβουλοι» και να προχωρήσουν στην παροχή κατάρτισης όπλων στις δυνάμεις του Κιέβου.


Εάν η επισφαλής Μινσκ κατάπαυση του πυρός καταρρεύσει, όπως πολλοί φοβούνται, τότε η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως από κάθε επίπεδο συζήτησης, με Αμερικανούς, Καναδούς, Βρετανούς να συμπράττουν με το καθεστώς του Κιέβου και να προχωρούν σε πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία. 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. 

Επόμενο βήμα θα είναι να εμπλακεί και το ΝΑΤΟ για να βοηθήσει την Ουκρανία στη μάχη κατά της «κακής» Ρωσίας (στόχος των ΗΠΑ που υποστηρίζεται από συνεχή προπαγάνδα).


Το γεγονός πως ο αληθινός εχθρός σε αυτή την περίπτωση είναι Αμερικάνοι και Ουκρανοί δεν παίζει κανέναν ρόλο για τη Συμμαχία, που υποτίθεται πως έχει δημιουργηθεί για την ασφάλεια των χωρών… 

Τώρα έρχεται να υποστηρίξει το νεο-ναζιστικό καθεστώς, που είναι υπεύθυνο για 6.000 θανάτους ρωσόφωνων με απρόκλητη επίθεση σε Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ.


Η νέα αυτή κατάσταση θα… διαλύσει τελείως το πρόσχημα της Ουάσινγκτον και των σύμμαχων τους, που υποστηρίζουν πως παρέχουν «μόνο» έμμεση υποστήριξη στο Κίεβο. 

Αν γίνει όμως το μπαμ οι Δυτικές Δυνάμεις θα μπουν και επίσημα στον πόλεμο.

Εκτός από την συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στο έδαφος, η Ουάσιγκτον… τρέχει παράλληλα μια ανανεωμένη ψεύτικη παραπληροφόρηση και έναν νέο γύρο προπαγάνδας.


Αναμένεται η απάντηση της Ρωσίας, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν πάντως να έχει καταλάβει προ πολλού τα δόλια σχέδια των Αμερικανών… 

Και την ίδια ώρα που το «όργανο» των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, παίζει επικίνδυνα παιχνίδια, οι Ρώσοι υπογράφουν τη μία οικονομική συμφωνία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να θωρακίζονται απέναντι στις συνεχόμενες κυρώσεις των Δυτικών…


Παγκόσμιος Συναγερμός - Η Ουάσινγκτον... χορεύει σε ρυθμούς πολέμου με τη Ρωσία!2
Παγκόσμιος Συναγερμός - Η Ουάσινγκτον... χορεύει σε ρυθμούς πολέμου με τη Ρωσία!3
Παγκόσμιος Συναγερμός - Η Ουάσινγκτον... χορεύει σε ρυθμούς πολέμου με τη Ρωσία!4
Παγκόσμιος Συναγερμός - Η Ουάσινγκτον... χορεύει σε ρυθμούς πολέμου με τη Ρωσία!5

Δεν υπάρχουν σχόλια: