Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Την ώρα που βγήκαν οι Ρωμιοί και οι Ισραηλινοί …Οι Τούρκοι πέταγαν στον Τάφο!

3775817224
«Αλλάχ -Αχμέτ Αkin «κάποιος ψαλμός ακούγεται στο Αιγαίο που δεν πρέπει  αλλά έφτασε τελικά και  στα αυτιά κάποιων ….Τώρα αν αυτό μπορεί και να μεταφράζεται και ώς» Μνηστευθεί μου Κύριε» ,αλλά και πάλι μπορεί να σας γελάσω !


Τώρα θα δούμε που κολλάει αυτό και στην χθεσινή Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2015″ των Ρωμιών και Ισραηλινών στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στο τρίγωνο του διαβόλου !

Την  ώρα που βγήκαν τα θεριά και αυλάκωναν στον Ουρανό παίζοντας το κρυφτούλι με τον ήλιο  πίσω από τα σύννεφα και πάνω από τα νησιά του Αιγαίου σε ένα αγώνα που είχε  σκληρές και κλειστές  αερομαχίες ,με επικεφαλής τους δύο Α/ΓΕΑ του Ισραήλ και της Ελλάδος έχοντας στο πλάι του από πέντε μαχητικά ο καθένας !!

          …Οι Τούρκοι πέταγαν  και αυτοί αλλά …Προς τον Τάφο του Σουλεϊμάν !!0RxNXnF
Commander of the Turkish Air Forces , General Akın Öztürk flew over new position of the Shah Suleyman Tomb near the Turkish border line In Syria with a 142nd «Ceylan» (Gazelle) Squadron F-16D Block-50P1000099
Συγκεκριμένα μετά την ενημέρωση των RADAR για το δεύτερο κύμα των Μαχητικών που απογειώθηκαν περί την 13 :00 Απο την 117 ΠΜ ,ο Τούρκος Α/ΓΕΑ πέταγε και αυτός αλλά για τον Τάφο του Σουλεϊμάν κοντά στα σύνορα της Συρίας έχοντας  πάντα και άλλον  χειριστή στο πιλοτήριο !

Αν αναρωτηθήκατε γιατί δεν πήγε στην Συνάντηση  των Σταυραετών πάνω απο το Καστελόριζο… Φαίνεται ότι εκεί βρωμάει μπαρούτι και ο Τούρκος Α/ΓΕΑ   το έπαιξε Λιάπης  &  Τουρκαλβανός  ,εφαρμόζοντας το ρητό που λέει «Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι !»

Εξάλλου και οι Τούρκοι έχουν το ρητό που λέει  «Καβάλα πάνε στο Τζαμί -καβάλα πάνε στο τάφο «»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: