Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Β. Σκουρής: «Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια! Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό προσπορισμό» ΒΙΝΤΕΟ

AAA
Όταν ένας από τους εξέχοντες εκπροσώπους της καθεστηκυίας δημοσιογραφικής τάξης, εκφράζει την ανάγκη να βρεθούν ακόμη και την ύστατη ώρα τα χρήματα προκειμένου να τεκμηριωθεί -σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη- η ύπαρξη της εγκληματικής οργάνωσης, τότε τα πράγματα είναι προφανώς δυσοίωνα για το Καθεστώς των διεφθαρμένων και δη για την κλίκα Σαμαρά που εξαπέλυσε την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής!


Μετά από 19 μήνες ακατάσχετης λάσπης και συκοφαντίας εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, μετά από έναν οχετό ψευδολογίας και μίσους δια δημοσιευμάτων τα οποία καταδίκασαν προ δίκης δεκάδες Εθνικιστές κατακρεουργώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία και κάθε ψήγμα δικαίου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής, προχώρησε από το βήμα τηλεοπτικής εκπομπής σε μια δήλωση η οποία αποτελεί το σάλπισμα της παραδοχής της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο γνωστός δημοσιογράφος της Realnews υποστήριξε τα κάτωθι: «Με βάση την Ελληνική Δικαιοσύνη, εγκληματική οργάνωση είναι εκείνη η οποία τα μέλη της έχουν όφελος οικονομικό», αναφερόμενος προφανώς στη σύμβαση του Παλέρμο την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει από το 2010 και με βάση την οποία απαραίτητος όρος για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης είναι ο οικονομικός προσπορισμός. Και συμπλήρωσε: «πρέπει να βρεθούν, ακόμη δεν έχουν βρεθεί (σ.σ. τα χρήματα), πρέπει να δούμε πώς θα τα δέσει η δικαιοσύνη και τι ακριβώς θα γίνει γιατί και η δίκαιη δίκη είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για την ελληνική δημοκρατία»!

Η συγκεκριμένη δήλωση απηχεί βεβαίως μια συνολικότερη παγωμάρα στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Παγωμάρα η οποία έχει κυρίως να κάνει με το γεγονός πως πλέον αποκαλύπτεται ολοκάθαρα ότι το δημοσιογραφικό μένος κατά της Χρυσής Αυγής στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε τις παράνομες συλλήψεις της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013, υπήρξε μέρος της μεθοδευμένης από την κυβέρνηση σκευωρίας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τα υποτιθέμενα «συγκλονιστικά και αδιάσειστα» ντοκουμέντα με τα οποία κόμματα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί απαιτούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, πρέπει πλέον να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Κι ακριβώς επειδή υπήρξαν μονάχα στη φαντασία των σκευωρών, κρύος ιδρώτας λούζει εκείνους που συνέργησαν ηθελημένα ή αθέλητα, στην αναπαραγωγή των φαιδροτήτων, δια των οποίων 16 νυν και τέως βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής και δεκάδες μέλη και φίλοι της, προφυλακίστηκαν παράνομα είτε υφίστανται μια σειρά εκδικητικών περιορισμών.

Ο Βασίλης Σκουρής επί της ουσίας, δήλωσε ξεκάθαρα εκείνο το οποίο τρέμουν και να ψελλίσουν ακόμη, οι ενορχηστρωτές και τα ενεργούμενα της πολιτικής εις βάρος των Εθνικιστών σκευωρίας: πώς να καταδικαστούν με το ζόρι οι Εθνικιστές, όταν σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη για να υπάρχει εγκληματική οργάνωση θα πρέπει απαραιτήτως να υφίσταται και οικονομικό όφελος για τα μέλη αυτής;

Συνεπώς, θέτει εμμέσως το ερώτημα προς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς απατεώνες: θέλετε πράγματι μια δίκαιη δίκη;

***Το πόρισμα των εξονυχιστικών ερευνών στα ταμεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και στους λογαριασμούς των βουλευτών, αποτελεί το ισχυρότερο τεκμήριο αφενός της αθωότητας της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της και αφετέρου της άθλιας μεθόδευσης που έστησαν εις βάρος τους πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι, καταπατώντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Όσοι βιάστηκαν και εργολαβικά και τυφλωμένοι από μίσος έσπευσαν να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή προ της δίκης, βαστούν πια -και όχι άδικα- την ανάσα τους.
Άλλωστε πολύ εύκολα οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι μετατρέπονται από κατήγορους σε κατηγορούμενους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: